Blog om Heidis Rejse

Min egen personlige rejse gennem livet

Jeg vil gerne fortælle dig nogle af mine egne personlige oplevelser gennem livet med sygdom, tæt på hele tiden og hvordan både jeg og min familie har fundet overskuddet via omsorg, sammenhold, åndelig og spirituel støtte. 

Min jul

Min første mulighed for at holde jul, var i en alder af 17 år. Jeg kan dog ikke huske denne jul.

Den første jul jeg kan huske var hos en veninde og hendes mor. Jeg var 18 år.
Jeg kan huske at døren fra køkkenet ind til stuen var lukket. Inde i stuen stod juletræet med sin pynt, ventede på at blive vist.

Læs mere »
Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Min jul

Min første mulighed for at holde jul, var i en alder af 17 år. Jeg kan dog ikke huske denne jul.

Den første jul jeg kan huske var hos en veninde og hendes mor. Jeg var 18 år.
Jeg kan huske at døren fra køkkenet ind til stuen var lukket. Inde i stuen stod juletræet med sin pynt, ventede på at blive vist.

Læs mere »
Kosttilskud med bivirkninger

Kosttilskud med bivirkninger

Vil du gerne tage tilskud fordi du har symptomer? Det kan være allergi. Ved du hvad der virker? Hvor mange restprodukter skylder du ud i toilettet? Hvor meget energi skal kroppen bruge for at fjerne alt et overskydende. Har du samtidig ondt i maven eller hovedpine? Hvad betyder det og hvad skal du så tage?

Læs mere »

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp