Hoste, nys, kriller i halsen, kløe på kroppen, øjne der løber i vand samt hævelser, er nogle af de symptomer på allergi, der hvert år rammer ca. 33 % på alle dansker. Og tallet er nok endnu større. Er du ramt?

Allergi er en folkesygdom der invalidere og hæmmer folks følelse af velvære.

I vores sundhedssystem er der ikke nogen forebyggende behandling. Sundhedssystemet er ikke forebyggende. Det er en behandlende enhed. Desværre er der ingen optimal behandling til allergikere.

Da jeg var 20 år og fik mit første barn, udviklede jeg ”multi”-allergi. Sommeren 1996 kløede mine øjne, de løb i vand og min vejtrækning var påvirket. Pollen og værst græs, påvirkede mit udseende, min energi, min koncentration og mit overskud.

Desværre kunne jeg ej hellere være i et rum med tændte stearinlys, en pejs der var tændt, en kat der havde været i rummet eller hvis der var for meget støv. Træthed, en næse der løb hele tiden, nysen hver morgen blev en hverdag. Til sidst var det ”normalt”.

Desværre blev det værre. Det betød inhalationsmedicin med i tasken og undgå en masse fødevarer jeg krydsreagerede med.

Min læge sagde ”det er bare ærgerligt”. Intet kunne de gøre, udover at give mig anti-histamin, inhalationsmedicin og opfordre mig til at undgå alt jeg ikke kunne tåle. Dertil kunne de infomere mig om at det nok kun ville blive værre.

Alt imens min sygdom påvirkede min krop, tog jeg uddannelsen som sygeplejerske. Jeg tænkte ”der må være en vej til selvhelbredelse”. Det er kommet af en årsag. Find årsagen og bliv rask.

Jeg faldt over akupunkturuddannelsen og senere en alternativ ernæringsuddannelse.

Det giver mening at se på kroppen som helhed. At fokusere på hvad kroppen har brug for fysisk og psykisk. Hvad der nedbryder og påvirker kroppens celler og hvad der opbygger og regenerere kroppen.

I min nysgerrig væren, min studietid og med indblik fra alternative læger, kurser i udlandet m.m. hvor alt gav mening, mødte jeg desværre et sundhedssystem der nedgjorde, grinede, hånede, var ligeglad, var bedrevidende, ensidig, afvisende, dømmende og uden interesse.

Det betød at jeg måtte tro på mig selv, min intuition og starte min egen indre rejse. Efter 6 uger med kostomlægning, homøopati, vitaminer, mineraler og urter kunne jeg få kat, være i en stue med stearinlys, spise de sunde fødevarer, som før var “usunde” for mig og få mere energi.

Alle mine symptomer forsvandt og mit ellers ”normale” liv, blev pludselig normal. Mange symptomer som føles ”som en del af mig” forsvandt. Lethed, frihed, veltilpas, overskud og energi kom tilbage.

Behandling

Ingen behandlinger er 100% ens. Vi har forskellige årsager til at udvikling sygdomme. Derfor vil individuel behandling altid være det bedste. Det er også godt at mødes med ligesindede og tage på retreat eller kurser hvor der også tages højde for individuel vejledning.

En sygdom opstår af flere årsager. I min søgen fandt jeg hvilken enorm betydning det psykiske, det spirituelle, følelserne og det fysiske har for selvhelbredelse. Helhed!

Forskning er vigtig. Men brudstykker er ikke den rette helbredelse. Helhed er kroppens vej til balance og selvhelbredelse.

Ernæringsterapi med spirituel indgangsvinkel og dybere forståelse for menneskets fysiologi er vigtigst, når der søges hjælp. Dette er en fundament for din videre rejse, både i form af fysiske behandlinger som psykiske behandlinger.

Forstå det hele, få svar på dine psykiske blokeringer, få en kostplan der passer til dit liv, få kosttilskud der passer til dig. Tag livet i din hånd. Ring på 26835195 og book en tid.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Affirmationer

Igennem snak om din sociale omgangskreds og din psykiske sundhed, bliver der sat ord på følelserne. Der bliver sagt og beskrevet med ord hvordan din indre verden ser ud.

Jeg fanger ordrerne og kan dermed sætte affirmationer sammen så du dagligt kan ændre den tunge, negative, udfordrende energi.

Læs mere »

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhealing