Livet kan ændre sig. Nogle gange kan det føles som om livet ikke er færdiglevet før det er slut.

I en alder af 44 år, døde min moster af kræft. Hun efterlod sig 2 små børn.
Min kusines datter døde af kræft i en alder af 9 år.

Mange rammes af kræft. Der er delte meninger om de behandlinger der tilbydes på sygehuset. De fleste ønsker sygehusets tilbud, men ønsker samtidig den bedste alternative behandling. På den måde kan kroppen styrkes, støttes, hjælpes under og efter en kræftdiagnose.

Diagnosen kræft rammer mange. Det rammer familiemedlemmer, venner, bekendte og måske os selv.
Angsten, usikkerheden og troen på overlevelse fylder i hverdagen. Det eneste sted vi kan gå hen er sundhedssystemet. Der er behandlingen gratis og der er reklamen størst. Vi ved at den sygdomsgruppe der bruger flest penge på alternativ behandling er kræftpatienter. Det er også den sygdomgruppe der, når lægerne ikke kan give andet en livsforlængende behandling, får accept til at prøve alternativ behandling.

Selvom lægerne er mest til deres medicin, er den såkaldte alternativ behandlingsform, måske ikke så alternativ. Der er meget forskning også en del som ingen hører om.
Så når lægen fortælle at de ikke ved hvad de skal gøre, så er der stadig mange muligheder.
De alternative metoder handler om at kigge helhed. At leve et liv i balance.

Kosten, tilskud, urter og homøopati er en vigtig del af en selvhelbredelse. Det spirituelle og troen på at det psykiske betyder lige så meget som kost er vigtig.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhealing