Anbefalinger

Det gode liv med energi, godt humør og overskud til alle udfordringer! Ja det var det jeg selv forsøgte at vinde ved sund kost og masser af motion. Men uanset hvad jeg gjorde, kom jeg bare ikke helt i mål.

Skriver Stine Munk i en mail til Heidi

Hej. Jeg er kommet her hos Heidi fordi jeg syntes hendes kosttilskud er helt fantastisk. Jeg har arbejdet med Heid i 15 år, når jeg siger arbejdet med så er det fordi Heidi samarbejder med klienterne der kommer her i klinikken og sammen finder vi ud af hvad det er jeg mangler af vitaminer. Jeg bruger Heidis vitaminer. Jeg har en stomi og det gør at jeg faktisk med det samme kan se om vitaminerne bliver optaget, ellers kommer de nemlig ud igen.
jeg får regelmæssigt taget blodprøver og jeg kan se at alle mine tal er stigende og på vej til at blive normale.
Sidste gang var alle mine blodprøver normale, godt nok i den nedereste ende af normalen, men jeg arbejder på at de skal ligge i midten eller den hørende af normalen.
Jeg benytter også Energy dot og har ikke haft hovedpine mere.
Alt i alt så er det værd for dig at besøge Heidi for din krop, humør og dit sind at besøge Heidi.

Hun er vildt dygtig

Skriver Dorthe Gärtner på Google om Heidi Riishøj

Jeg har været syg i knap 3 år med langvarig feber, hovedpine, kvalme og en masse andre ting. Utallige indlæggelser er det efterhånden blevet til – er undersøgt fra a-z af alverdens kloge læger + jeg er blevet fyldt med en masse syntetisk medicin = bivirkninger og stadig uden at nogen kunne fastslå en diagnose. Så udsendelsen “de vaccineret piger” og var sikker på det var den vac. jeg var blevet syg af.
Lægerne afviste det, så jeg måtte selv ud og opsøge hjælpen en anden vis. Jeg læste en masse om den alternative verden og fandt frem til, at jeg ville prøve en vega-test. Jeg ringede til Heidi og vi fik os en god snak og få dage efter fik jeg en tid til en vega-test og en konsultation. Jeg skulle prøve nogle homøopatiske dråber, vitaminer og mineraler, droppe hvede og mælkeprodukter.
Min krop var drænet for energi og vaccinen havde ødelagt så meget, troede aldrig jeg ville komme ovenpå igen. Heidi sagde der ville gå omkring 6 uger før jeg ville kunne mærke en bedring – det gjorde jeg efter de 6 uger. Mine symptomer begyndte ligeså stille at blive bedre. Har været der nogle gange siden og hver gang er det kun gået frem ad. Fantastisk følelse igen at kunne det, som man gjorde før man blev syg. Min oplevelse af ernæringsterapi er at det hjælper – bare hæng i.
Vegatesten gav mig et indblik i hvordan min krop havde det indeni og hvilke tilskud jeg havde brug for – min kørte på meget lav blus. Heidi er en fantastisk veluddannede person – som har hjertet på rette sted. Hun er lyttede og ved hvad hun snakker om – er yderst omhyggelig. Hun har hjulpet mig igennem en hård tid, hvor alle andre havde opgivet.

Lisbeth skriver i en mail

Jeg har været ved Heidi ernæringsterapi en gang.. jeg lærte at kroppen har brug for nærig og dermed ikke Være fedt forskrækket. . Det var godt med sparring på mail efterfølgende at få professionel ekspertise når jeg mødte mine udfordringer.

Til dig, der ønsker en god livskvalitet og rejsen derhen.
Jeg kan klart anbefale Heidi, til alle der ønsker at flytte sig positiv indenfor sundhed: fysisk, psykologisk, social og spirituel.
Alt hænger sammen og jeg er dybt taknemmelig for alt den viden, Heidi har delt med mig.
Heidi navigere i flere perspektiver, derfor kalder jeg hende den danske udgave af Deepak Chopra, den indisk anerkendte guru, som får den lægefaglige indsigt, til at gå hånd i hånd med det alternative og spirituelle.
Jeg er derfor meget tryg ved Heidi og tror på hendes mission er vejen frem, til en bedre harmonisk verden.
Heidi balancerer med brede og dybe indsigter/erfaringer, uanset om der er tale om en lidelse, der skal heales, eller forbedringer af ens livskvalitet.
Værktøjskassen er stor, jeg takker Heidi for alt den indsigt, hun har delt med mig. Dog er jeg slet ikke færdig, det bliver jeg nok aldrig. Heidi udvikler sig løbende og har derfor altid nye indsigter mm. at dele ud af.
Heidi har allerede ændret mit liv og forbedret min sundhed og livskvalitet. Det er jeg dybt taknemmelig for.
Det betyder bla. at jeg nu er symptom og medicinfri vedr. mine allergener, som ellers var kronisk ifl. De hvide kitler.
Et levende eksempel på, hvordan Heidi arbejder med sine klienter, på et individuelt plan, hvor hendes viden kommer til udtryk på alle niveauer.

Earth Nutrition Collagen Mix med C-vitamin er simpelthen de bedste kapsler i hele verden - min søn er begyndt at få sit hår igen🙏.

Venlig hilsen Methe Harbo, Kraniosakral terapeut

Jeg var lige ude og ved Heidi og købe de vitaminer jeg bruger. Jeg bruger kun Heidis vitaminer nu.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortælle at jeg tager altid ud til Heidi når jeg har et eller andet i min krop jeg skal have på plads.
Heidi kan kombinerer sin uddannelse som kandidat i sundhed med den alternative verden. Det møder vi ikke ret mange andre steder.
For nogle år siden havde jeg nogle udfordringer i mit tarmsystem, som jeg nærmest blev gjort til grin med i det offentlige system. Jeg blev anbefalet at tage ud til Heidi, og siden da har jeg haft balance i hele min krop.
Jeg tager altid ud til Heidi når jeg kan mærke i min krop at nu skal jeg lige måles igen i en vega test eller jeg skal have nogle fif til hvad jeg skal gøre for at få balance i min krop igen.
Så har DU et eller andet du går og slås med i form af allergier, uballance eller i det hele taget bare kropslige udfordringer, så er det Heidi du skal tage ud til.

Janaur 2019

Træt og uoplagt, vægtøgning, dårlig søvn og humørsvingninger – alt sammen noget der trak hverdagen ned. Jeg kæmpede hver dag og købte mig fattig i de forkerte kosttilskud, som jeg selv havde googlet mig til måtte være gavnlige for lige mine symptomer eller fået anbefalet af diverse helsekost butikker. Men jeg endte med en jungle af tilskud og helt forkerte doser. Ved anbefaling bookede jeg en konsultation ved Nature Team. Det er det bedste jeg længe har gjort! Heidi Riishøj udviste med sin store faglighed og viden, en oprigtig omhu og nysgerrighed for mig og min sundhed. Hun var hurtig til, at få styr lige nøjagtig hvor min krop og psyke manglede et spark og jeg havde under hele konsultationen en klar fornemmelse af forståelse og interesse. Jeg gik derfra med en begejstring og klar forståelse af både min krop og psyke. Jeg vidste nøjagtig, hvordan jeg nu kunne ramme de mål jeg længe havde kæmpet med alene. Kan klart anbefales! Slut med forvirrende og halvgode råd i en nogen gange uoverskuelig sundhedsjungle. (Janaur 2019)