Blog om vitaminer og minealer

Kosttilskud med bivirkninger

Kosttilskud med bivirkninger

Vil du gerne tage tilskud fordi du har symptomer? Det kan være allergi. Ved du hvad der virker? Hvor mange restprodukter skylder du ud i toilettet? Hvor meget energi skal kroppen bruge for at fjerne alt et overskydende. Har du samtidig ondt i maven eller hovedpine? Hvad betyder det og hvad skal du så tage?

Læs mere »

Bliv klogere på Vitaminer og Mineraler

Jeg bruger rigtig meget af min tid på netop Vitaminer og mineraler. Her i bloggen kan du få indsigt i nogle af alt den viden jeg hartilegnet mig gennem tiden.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp