Om Heidi Riishøj

Heidi Riishøj

Sygeplejerske og ernæringsterapeut.

Jeg er mor til fire børn. To drenge og to piger. I 2002 hvor jeg blev færdig som sygeplejerske begyndte en blomst at vokse. En blomst der skulle næres af mig selv og min kærlighed til mig selv. Jeg har altid vendt alt til noget positivt, jeg har altid opnået glæde. Jeg har ligeså ofte tænkt at der var en mening med det dårlige der skete mig. Jeg havde en periode hvor jeg krakeleret i mit psykiske ståsted og har haft svært ved at se meningen med livet. Yin/yang – med et drive, stod jeg fast på at forstå alt omkring mennesket og se helhed. Livet skal være fyldt med glæde, lykke og inspiration.
Jeg har et fantastisk liv og tænker hver dag på “hvad har jeg lyst til og virker det rigtigt for mig” jeg tænker hver dag på minimum 5 skønne ting. Jeg fylder mit liv med glæde og i meditationen får jeg energi og ro.

Vil du have styr på din krop? Har du lyst til at arbejde med din sundhed.
Uanset hvor du står og hvordan du har det, så skal du starte et sted.

Ernæringsterapi er mit kald. Jeg har også en uddannelse som akupunktør hvilket er super skønt. Der er mange gode komplementære uddannelser, du kan bruge for at få flow og balance i kroppen.

Personligt mener jeg at vi må se på kosten som et livsnødvendigt punkt. Kost kan bruges til at tænde og slukke for hormonerne. Bruges til at gøre dig syg og gøre dig rask.

Er du i underskud af livsnødvendige næringsstoffer eller påvirkes du af kostemner der ikke er gode for din krop, er det umuligt at komme i en psykisk og fysisk balance.

Forstil dig at du spiser sukker på daglig basis der gør dig mere glad, giver dig en nu og her energi, men det gør dig generelt træt. Derudover vil du komme i underskud af vitaminer og mineraler såsom Chrom. Dette gør at andre signalstoffer og kommunikationsveje bliver forstyrret. Det er jo ganske lidt, men nok til at balancen, både hvad angår fysiske skavanker og psykisk selvindsigt, bliver svært at opnå. (Og det er nok ikke kun den ene ting du skal ændre)

Nogle gange skal der ikke meget til. Er du stadig uden sygdom, begynd din rejse allerede nu. Få styr på dine symptomer.

Har du en sygdom, om det er allergi eller andet så kan du komme i balance, så du kan leve uden symptomer.

Mit eget liv har været en gave. At snakke om fysisk sygdom er ok, det kan andre forholde sig til. Men at fortælle om en tid med et krakeleret psykisk ståsted kan være svært for folk at forstå. Det er et tabu. Du bliver bare ikke syg, hvis du er i balance med dit psykiske ståsted. Vi spiser forkert kost fordi vi ikke evner at mærke efter om det hvide brød og osten er godt for os eller ej. Dette er fordi vi aldrig har lært det.

I denne tid kommer vi meget langt fra det vores indre ståsted. Det gør at mange spiser mere forkert, drikker mere alkohol m.m.

Jeg kunne ikke blive rask hvis jeg skulle tro på at medicin kunne redde mig. Jeg kunne ikke blive rask hvis jeg skulle tro på at jeg bare skulle være god, flink og tilsidesætte mig selv for gud eller andre mennesker. Jeg kunne ikke blive rask hvis jeg ikke fandt årsagen til mine sygdomme/symptomer.

Jeg kunne slet ikke blive rask hvis jeg ikke så helhed. Her snakker vi alt fra mobilstråler til indtagelsen af sukker.

Eks. En ældre herre havde sin router tændt om natten. Den var under hans seng. Han havde altid forhøjet blodtryk om morgenen, hvilket jo ikke er ”normalt” – Efter at han slukkede routeren om natten normalisere blodtrykket.

At finde årsagen er en rejse – en fantastisk rejse – du bliver nød til at starte den rejse før eller siden. Du kan ikke gemme dig i dig selv.

Jeg er ernæringsterapeut, og jeg ønsker at hjælpe dig.

Ja, jeg er både blevet undervist, uddannet og har prøvet samtlige behandlinger. Jeg går ikke ned på erfaring og viden.

Det handler om at finde årsagen, komme af med dine symptomer, få din indre frihed.

Jeg er ærlig og oprigtigt. Jeg brænder for det jeg laver og for din sundhed.

Ring = 26835195

The missing link

Med passion, drive og fokus startede jeg en uddannelsesrejse både fagligt, personligt og erfaringsmæssigt.
Efter min uddannelse som cand.scient.san og akupunktør stod det klart, at mit mål var at bygge bro. Intet er sort / hvidt. Vi har brug for både den alternative anskuelse og den medicinske anskuelse. Da systemet fortsat er langt bagud og ikke er klar til at bygge bro med hjælp fra den “alternative” verden, er mit mål at hjælper alle med rette kost, tilskud, spirituel forståelse, healing, meditation m.m.

”Når jeg behandler, holder foredrag eller underviser, vil du opleve min smittende, dybe, mine erfaringer og faglige stærke energi. Jeg har et stærkt output og får mennesker med mig. Det skyldes først og fremmest, at jeg giver mig 100 % hen, til det jeg laver, og til dig jeg er sammen med. Jeg brænder for, at du får det bedre, og det kan du mærke. Jeg deler gavmildt af min viden og mit nærvær.”

Troværdighed

”Det er vigtigt for at mig, at du bliver set og hørt, der hvor du er i dit liv. Det er vigtigt at du kan mærke min viden, der giver dig tryghed. Stop alle mulige hurtige fix, få styr på tingene i det tempo det kræver. Jeg vil være din støtte og din klippe.”

Se dine behandlingsmuligheder her 

Mit CV

Jeg er født i 1975 og har 4 børn
2002
Uddannet sygeplejerske.
2004
Uddannet akupunktør
2006
Uddannet ernæringsterapeut
2012
Uddannet Cand.scient.san
2002-2006
Projektsygeplejerske
2006-
Foredragsholder, underviser og ernæringsterapeut
2006-
Heidi Riishøj
2015
Direktør Nature Team

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og bliv opdateret på de seneste nyheder