Om Heidi Riishøj

Heidi Riishøj

Sygeplejerske og ernæringsterapeut.

Jeg er mor til fire børn. To drenge og to piger. I 2002 hvor jeg blev færdig som sygeplejerske har min rejse været selvindsigt, vende alt til noget positivt, opnå glæde, arbejde med det der giver mening samt forstå mig selv på alle planer. Mit mål var og er at omfangen/rumme det enkelte menneske. Mit mål var og er at hjælpe, styrke, støtte, helbrede via overblik og professionalisme med de rette elementer fra alle sandfærdige overbevisninger. Dette er lykkes.

The missing link

Med passion, drive og fokus startede jeg en uddannelsesrejse både fagligt, personligt og erfaringsmæssigt.
Efter min uddannelse som cand.scient.san og akupunktør stod det klart, at mit mål var at bygge bro. Intet er sort / hvidt. Vi har brug for både den alternative anskuelse og den medicinske anskuelse. Da systemet fortsat er langt bagud og ikke er klar til at bygge bro med hjælp fra den “alternative” verden, er mit mål at hjælper alle med rette kost, tilskud, spirituel forståelse, healing, meditation m.m.

”Når jeg behandler, holder foredrag eller underviser, vil du opleve min smittende, dybe og faglige stærke energi. Jeg har et stærkt output og får mennesker med mig. Det skyldes først og fremmest, at jeg giver mig 100 % hen, til det jeg laver, og til dig jeg er sammen med. Jeg brænder for, at du får det bedre, og det kan du mærke. Jeg deler gavmildt af min viden og mit nærvær.”

Troværdighed

”Det er vigtigt for at mig, at du bliver set og hørt, der hvor du er i dit liv. Det er vigtigt at du kan mærke min viden, der giver dig tryghed. Stop alle mulige hurtige fix, få styr på tingene i det tempo det kræver. Jeg vil være din støtte og din klippe.”

Se dine behandlingsmuligheder her 

Mit CV

Jeg er født i 1975 og har 4 børn
2002
Uddannet sygeplejerske.
2004
Uddannet akupunktør
2006
Uddannet ernæringsterapeut
2012
Uddannet Cand.scient.san
2002-2006
Projektsygeplejerske
2006-
Foredragsholder, underviser og ernæringsterapeut
2006-
Heidi Riishøj
2015
Direktør Nature Team

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og bliv opdateret på de seneste nyheder