Om Heidi Riishøj

Heidi Riishøj

Heidi Riishøj

Sygeplejerske og ernæringsterapeut.

Jeg er mor til fire børn. To drenge og to piger. Jeg fik mit første barn 2 måneder før jeg fyldte 21.
I 2002 blev jeg færdig som sygeplejerske. En rejse der startede i Randers og sluttede i København. Oprindelig er jeg fra Aarhus. Mine forældre lod mig opvokse i en religion, jeg brat måtte forlade pga. deres skilsmisse. Jeg forlod den også af egen lyst til at tage afstand.
At stå alene i en alder af 16, kan virker skræmmende og hårdt. Det var det også, men det var min redning ud af en religion og ind i en ny fase af mit liv.
Sådan har jeg oplevet nye faser gennem livet, der hele tiden har gjort mig klogere og stærkere.
Min rejse og min læring i mit liv stopper aldrig. Det har gjort mig mere bevist om kroppen som helhed. Det har gjort mig stærkere. Det har givet mig erfaringer.
På grund af psykiske og fysiske årsager blev jeg syg med allergi.
Af psykiske og fysiske årsager blev jeg syg med en voldsom infektion.
Af psykiske og fysiske årsager mistede jeg min appetit på mig selv og livet.

Jeg opdagede at alt hang sammen, den sociale sundhed, den fysiske sundhed, den spirituelle sundhed og den psykiske sundhed. For at jeg selv kunne blive rask måtte jeg igennem alle sundhedsfaser. Det er en rejse der aldrig stopper. Altid kommer der noget nyt til. Men jeg ved, forstår og kan handle på det som sker.

Det ene er at uddanne sig. Der tog jeg både en ernæringsuddannelse og en akupunkturuddannelse. Jeg startede på heilpraktikkerskolen. Jeg tog sygeplejeuddannelsen og en kandidatgrad i sundhedsvidenskab. Jeg har taget kurser i barnløshed, øre-akupunktur, regressionsterapi, tungediagnose, meditation m.m.
Det andet er at forstå sig selv.
Med viden om kostens betydning kunne jeg rette op på min sygdom og gøre mig symptomfri og derved ”helbrede” mig selv. Med viden om det psykiske der både er traumer, det bevidste mindset og det ubevidste, tog jeg min egen rejse gennem fordybelse, hypnose, regressionsterapi, meditation, psykologisk terapi, psykoterapi m.m.
Dertil opdagede jeg evnen til det at kunne mestre det intuitive, kunne mærke andre, og kunne føle og sanse på en anden måde. Jeg opdagede tillige med de venner jeg mødte på min vej at der var mere mellem himmel og jord. Jeg opdagede at ånder var tilstede og sjælen er på en rejse.
Det tredje er erfaringer. Ikke kun mine egen erfaringer, men også ajourføringskurser og seminar for at hører på andres liv, holdninger og meninger. Erfaringer fra klienter er også en kæmpe gave, der giver viden og forståelse videre til mine behandlinger og dermed andre. Derudover er erfaringerne fra sygeplejefaget også vigtigt i en helhedsbetragtning. Både at være på plejehjem, arbejde med døende, at være på en akutmodtagelse og arbejde med forskning. Dertil at kunne læse blodprøvesvar m.m.
Noget af det mest unikke jeg mærker er livet. LIVET. Livet med den utrolige påvirkning, der kan få os på nedture og opture. Livet som altid giver mening i sidste ende. Hvis du vil det skal give mening.
Der ser jeg både livet og behandlingsmulighederne mellem det alternative og konventionelle, da det hænger sammen. Jeg vil og må af respekt for det enkelte individ altid se og forstå hvor du er i livet.
Jeg mener der er et enormt potentiale i hvert et menneske, til at komme du af angsten, frygten, sygdommen, ubalancen og blomster i sig selv.
 
Der er enorme muligheder for at blive rask og holde sig rask. Dertil mener jeg ikke at medicin er vejen frem. Vi har brug for det i perioder, men jeg ser ikke en verden der er blevet mere rask, tværtimod, så er den blevet mere og mere syg, imens medicinalindustrien har overtaget alt der skal handle om sundhed og helbredelse.
 
Vi kan leve i balance. Eller rettere vi kan gøre alt vi kan for at leve i balance. Når jeg ser tilbage, så har min rejse, som mange vil sige er urimelig, hård, barsk, fyldt med brugen af spildte penge, egenrådig, sørgelig m.m., blot været en gave og det som livet har lært mig og budt mig. Livet er at lære og hoppe på rejsen med glæde og et åbent sind. Fylde sig selv med lykke over alle de muligheder og intuitive beslutninger der skaber en ny rejse. Livet er fyldt med inspiration og vil aldrig stoppe.
 
Jeg mærke mennesker der indvending skriger efter fred. Ikke fred som i døden. Med ro i det psykiske og det fysiske. Min klare overbevisning er at det sker kun med viden og at turde gå ind i det uvisse og det som ikke ser indlysende ud, uden at det bliver fanatisk.
 
Vil du komme nærmere din krops forståelse, hvad den fortæller dig, hvad du har af muligheder, hvor det muligt er gået galt o.s.v. Har du lyst til at arbejde med din sundhed på alle paramenter?
 
Jeg er den der guider, der er diplomaten, den der åbner døre, der der støttter og giver dig muligheder for at helbrede dig selv.
Mit sundhedsforløb er måske lige noget for dig ? – SFSP transformering. Ellers se mine behandlinger. Og se gerne mine meditationsforløb.

Kost kan bruges til at tænde og slukke for hormonerne. Bruges til at gøre dig syg og gøre dig rask. Er du i underskud af livsnødvendige næringsstoffer eller påvirkes du af kostemner der ikke er gode for din krop, er det umuligt at komme i en psykisk og fysisk balance.
Forstil dig at du spiser sukker på daglig basis der gør dig mere glad, giver dig en nu og her energi, men det gør dig generelt træt. Derudover vil du komme i underskud af vitaminer og mineraler såsom Chrom. Dette gør at andre signalstoffer og kommunikationsveje bliver forstyrret. Det er jo ganske lidt, men nok til at balancen, både hvad angår fysiske skavanker og psykisk selvindsigt, bliver svært at opnå. (Og det er nok ikke kun den ene ting du skal ændre)

Nogle gange skal der ikke meget til. Er du stadig uden sygdom, begynd din rejse allerede nu. Få styr på dine symptomer.

Vi spiser ofte forkert kost fordi vi ikke evner at mærke efter om det hvide brød og osten er godt for os eller ej. Dette er fordi vi aldrig har lært det. Det gør at mange spiser mere forkert, drikker mere alkohol m.m.

Jeg kunne ikke blive rask hvis jeg skulle tro på at medicin kunne redde mig. Jeg kunne ikke blive rask hvis jeg skulle tro på at jeg bare skulle være god, flink og tilsidesætte mig selv for gud eller andre mennesker. Jeg kunne ikke blive rask hvis jeg ikke fandt årsagen til mine sygdomme/symptomer og tog fat i helheden. Altså både den sociale sundhed, den fysiske sundhed, det spirituelle sundhed,

Ring = 26835195

The missing link

Med passion, drive og fokus startede jeg en uddannelsesrejse både fagligt, personligt og erfaringsmæssigt.
Efter min uddannelse som cand.scient.san og akupunktør stod det klart, at mit mål ligeledes var at bygge bro. Intet er sort / hvidt.

Vi har brug for både den alternative anskuelse og den medicinske anskuelse. Da systemet fortsat er langt bagud og har strammet grebet om det alternative og dermed lukker for brobygning, er mit mål at hjælper alle med rette kost, tilskud, spirituel forståelse, healing, meditation m.m.

Troværdighed

”Det er vigtigt for at mig, at du bliver set og hørt, der hvor du er i dit liv. Det er vigtigt at du kan mærke min viden, der giver dig tryghed. Stop alle mulige hurtige fix, få styr på tingene i det tempo det kræver. Jeg vil være din støtte og din klippe.”

Se dine behandlingsmuligheder her 

Mit CV

Jeg er født i 1975 og har 4 børn
2002
Uddannet sygeplejerske.
2004
Uddannet akupunktør
2006
Uddannet ernæringsterapeut
2012
Uddannet Cand.scient.san
2002-2006
Først på lungemedicinsk og da Projektsygeplejerske
2006-
Foredragsholder, underviser og ernæringsterapeut i Heidi Riishøj
2006-
Heidi Riishøj
2007-2009
Det alternative sundhedshus - Ejer og administrator for et klinikfællesskab.
2010-2014
Konsulent og underviser ved Pharma Nord i præsentation af kosttilskud og naturlægemidler. Derudover afholdt foredrag
2015
Direktør Nature Team
2015
Vikar som underviser på SOSU skolen Randers
2017-2018
Sygeplejerske OK-centeret Egå. Først fast nattevagt. Derefter aftenvagt. Fra januar til oktober 2018 ansvarshavende sygeplejerske.
2018-2020
Akutmodtagelsen Randers
2022
Hospice Djursland
2022
DNA uddannelse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Og bliv opdateret på de seneste nyheder