Lungekræft er en alvorlig sygdom. Ingen alternativ som konventionel medicin kan love en helbredelse. Men at handle indenfor det alternative felt er et skridt på vejen. Naturmedicin, meditation m.m. er absolut bevendt.

Kræft
I dag rammer kræft mange mennesker. Kræft er et ord forbundet med død. Den dybe frygt for kræft, er helt forståelig. Fra sygdommen rammer, rummer den efterfølgende tid usikkerhed, utryghed, smerter, frygt og ikke mindst et øget behov for et kæmpe overskud. Kræft bliver opfattet som en dødsdom, hvor held, for mange, er ordet for mulig helbredelse.

Gennem de sidste mange tusinde år med sygdom, er nogle sygdomme blevet udryddet og andre er kommet til. Menneskeheden prøver desperat at finde kure, vacciner og medicin der kan helbrede hvert mennesker der måtte have en sygdom. Men måske er sygdom ikke komme til menneskeheden for at blive udryddet. For hver gang en frygtelig sygdom kommer under kontrol, kommer en ny skræmmende sygdom frem i lyset. Måske er medicin ikke den rette vej, men mere sund fornuft og kærlighed til hinanden og naturen.
Meget medicin kan ikke undværes. Dog skal fokus på medicin og læger som eneste vej til helbredelse og eneste vej ud af en sygdom stoppes. Meget medicin er livsfarligt, mange dør af at tage medicin og endnu flere går med bivirkninger og får følgesygdomme af deres medicin.  Hjernevasket er mennesker, så sindet skaber en fuld forståelse og accept af at medicin giver bivirkninger og mange kan dø og dør af det. Men hvad skal vi ellers gøre hvis vi for eksempel får cancer?

Fokus på hvad grunden er til at kroppen reagere som den gør, grunden til at kroppen bliver syg, burde se dagens lys. Fokus på evidensen, for at andet end medicin kan hjælpe, burde komme frem i lyset.

Tiden er inden til at kigge på hvordan kroppen har det med den mad den indtager, med den luft den trækker ind, med den væske den drikker og med den psyke den har. Der skal ryddes op i kroppens signaler og hovedrengøringen skal begynde fra A-Z.

Lungekræft:
Lungekræft kan komme af en mekanisk påvirkning udefra, eksempelvis fra asbest, cigaretrøg, farlige midler der bliver indhaleret enten hjemme eller på arbejdet samt af stråler (herunder mast, mobilstråler m.m.).

Lungekræft kan også komme indefra, hvis kroppen ikke er i balance. Når lungerne bliver det svage punkt og dem sygdommene viser sig i, kan der være flere årsager. En årsag kan være sorg. Sorg er forbundet med vores lunger og hvis vi gennem livet går med en dyb sorg vil lungerne blive svage. En anden årsag kan være at vi genetisk er svagere i lungerne end i et andet organ. Som vi ved, så er der nogle der kan ryge hele livet uden at få kræft og andre har været passiv rygere og får kræft i en tidlig alder.

Uanset hvordan lungekræft er opstået, så er det kroppens indvendige cellekommunikation der ændres og skaber en mutation i cellerne. Det er derfor nødvendigt at kigge på hvad kroppen bruger af ressourcer for at skabe balance. Det er nødvendigt at kigge på om kroppens barriere er tætte, så intet unødigt cellegift slipper igennem de forkerte steder. Det er nødvendigt at kigge på om kroppen har ekstra ressourcer til at forsvare sig i kampen for det udefrakommende og ikke mindst om kroppen har ressourcerne til at bekæmpe det der indtrænger.

Kroppens balance:
Det første sted at tage et kig, er tarmen. Tarmen skal være i balance, der skal være balance mellem de gode og dårlige bakterier og der skal være en tæt lukket tarmbarriere. Tarmen er første skridt til sygdom. Har du en mistanke om nogle fødevarer du ikke kan tåle skær dem væk. Anbefalingen vil være at fjerne alle mælkeprodukter og hvede samt tage tilskud af L-glutamin og mælkesyrebakterier.

Det andet vigtige sted at kigge er leveren. Leveren skal kunne afgifter og tilintetgøre alt farligt inden tarmen skal fjerne det. Leveren har brug for en balance i dens forskellige afgiftningsfaser og den skal have ressourcerne til at afgifte. Som tilskud kan nævnes gurkemeje.

Udover dette skal alle kropens celler have de fornødne redskaber herunder vitaminer, mineraler, flavonoider samt immunstyrkende kostemner.

Kostemner:
En undersøgelse viser at Maquibær har en positiv effekt, mod udviklingen af kræft. Det virksomme stof I Maquibær er Delphinidin.

Der er undersøgelser der viser at rygere der indtager bestemte flavonoider mindsker risikoen for udvikling af lungekræft.

Der er undersøgelser der viser at flavonoider og herunder bestemte fødeemner kan forebygge cancer.

Udover Maquibær er det følgende fødeemner: (Alt skal indtages hver dag)

 • 1 kop sort te
 • 1 æble
 • 35 gram soja, gerne i form af tofu
 • 15 gram mørk chokolade to gange dagligt (den mørke choklade skal være rig på flavonoider. Den er dyrere end de normale mørke chokolader og I skal sikre jer at den er skånsom lavet samt indeholder flavonoiderne)
 • 2 kopper grøn te (Udover grøn te´s virkning på kræft, ses at grøn te kan restituere 30 % af lungerne ved KOL    patienter)
 • 3 portioner grønsager. Det kan være grønsager til et mellemmåltid og så 1 portion grønsager til 2 af hovedmåltiderne.
 • 2 gram gurkemeje 3 gange dagligt. (Undersøgelser har vist en bremsning af cancer ved indtag af høje doser    gurkemeje) Du kan også vælge at spise gurkemeje i pilleform, så skal det indtages i dobbelt dosis af hvad   pakken/æsken beskriver. Gurkemeje skal helst tages sammen med lechitin, som fås i pulverform. Gurkemeje skal tages sammen med peber eller pillen skal indeholde piperin (Det virksomme stof i peber).

Generelt i kosten
Det er generelt vigtigt at spise så økologisk som mulig for at undgå pesticider. Kroppen skal have så lidt afgiftningsarbejde som muligt. Derudover skal fødevarer der indeholder flavonoider og fiber priorieteres. Fiber I hørfrø, bukkerhornsfrø kan bruges med fordel og andre fødevarer kan være

 • Blå, lilla og røde bær. Herunder også rødvin (højst et glas dagligt)
 • Skralen fra grapefrugt, røde kartofler, røde løg, hvid te
 • Æbler, bælgfrugter, timian, citrusfrugter, stærk peber, grønkål
 • Broccoli, spinat, persille, seller, sojabønner

Tilskud:

 • Ipe Roxo. Den bedste effekt fås ved indtagelse teen. Drik 1 liter dagligt.
 • Shitake svampe, da de indeholder Beta-glucaner og de er immunreglerende og har antitumor effect.
 • Lactoferrin er immunstyrkende og en kraftig antioxidan.
 • Selen beskytter cellemembranerne. Selen stimulerer kroppens produktion af glutathion som har kraftig    antioxidant virkning. En Hollandsk undersøgelse viser, at høje selenniveauer reducerer risikoen for    lungekræft.
 • D-vitamin 38 mikrogram 2 gange dagligt
 • C-vitamin i rigelig mængder. Her er det værd at prøve intraveøs C-vitamin via Ortomolekylær medicin.
 • God stærk vitamin og mineralpille, dog uden kunstig E-vitamin, da dette kan forværre situationen

I forhold til tilskud, er homøopati meget anvendt og med god effekt. Der er mange midler på market og her må en behandlere, såsom heilpraktikker, klassisk homøopat eller en almindelig homøopat samt biopat bruges og spørges til råds.

Andet
Undgå kontakt med kemikalier, mad fra mikroovn, mobiltelefon tæt på kroppen.

Psykisk
En undersøgelse viste at kroppens bedste medicin var meditation/hypnose, en form for fordybelse i dit indre der skaber ro. Glem aldrig hvor meget psyken betyder.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp