Du kan gøre noget mod træthed

Hos mine klienter ser jeg træthed som værende en udfordring og noget næsten alle har i forskellige grad.

Træthed opstår i kølvandet af både sygdomme, stress, ubalance i hormonerne og generelt hvis der er for meget at tænke/spekulere på.

Træthed opstår også både af forkert madindtag og drikkeindtag samt indtaget på forkerte tidspunkter.

Træthed opstår også af naturlige aldring. Når vi ældes vil der både være enzymer, co-enzymer, vitaminer og mineraler m.m. der ikke produceres i samme udstrækning og på samme måde.

Allerede fra vi er 30 år begynder visse ting af gå ned af bakke. Vi ser at Hyaluronsyren mindskes og collagen produceres i mindre udstrækning samt Q10 og mange flere ikke produceres i samme mængder.

Noget af det jeg ser hyppigt er det vi kalder binyretræthed. Dette kan forekomme i forskellige grader. Den milde vil med ro og god kost, mild motion, hurtig bygges op. Den mellem grad vil tage længere tid og kræver kosttilskud og en anden hverdag, med blandt andet en langsom start på dagen. Den svære grad kræver sygemeldinger og både ro, faste rutiner, fordybelse, mad i balance og kosttilskud i store mængder. (en medicindosis)

Binyretræthed

Binyretræthed kommer af den moderne livsstil, med manglende motion, for stort medicinindtag, sygdomme og forkert mad m.m. Ja den kommer fordi vores psykiske sundhed, spirituelle sundhed, fysiske sundhed og sociale sundhed ikke er i balance. Selvom vi håndtere livets strabadser utrolig godt, ved ingen hvornår kroppen væltes omkuld. Vi har set det under Corona med de mange senfølger, hvor en del kommer af binyretræthed.

Det som sker er at du pga. overbelastning skader binyrerne så de ikke kan arbejde på normal og tilfredsstillende vis.

Vi har brug for de ressourcer som binyrerne kan give når vi af legemlig eller følelsesmæssig karakter har brug for ekstra støtte.
Da vi bruger for meget af dette, både ved infektioner, stress, frygt m.m. vil der kommer et NOK er NOK og så slipper ressourcerne op og dermed opstår der bivirkninger, senfølger og sygdomme.

Hvad kan du gøre for at få energien tilbage

Noget grundlæggende og af stor betydning er at se på B-vitaminerne.

B-vitaminer bruges i vores energi Cyklus, i vores celler og skal derfor altid tages i afbalancerede mængder.
B-vitaminerne er sammen med C-vitamin og magnesium grundstenene når der tænkes opbygning.
Der bruges en del af B-vitaminer i kroppen og vi får ikke nok igennem kosten, specielt ikke når der bruges ekstra under en infektionssygdom eller den ekstra tankevirksomhed eller et chok o.s.v.

Der findes ingen B-vitaminer på marked, efter min mening, der er afbalanceret. Derfor har jeg lavet en B-vitamin efter Food-state metoden, der betyder en anden optagelse. Den B-vitamin er afbalanceret. Den er dog dyr og derfor anbefaler jeg ofte en anden B Kompleks sammen med, som kan være fra solary eller Biotho alt efter symptomer og livshistorie.

Dertil ved vi at Q10 har en afgørende betydning for vores mitochondriaer og vi producere mindre med alderen. Så fra du er 40 år vil din egen produktion gå ned

Hvis du er træt tager du denne kur

  • Q10 100mg fra Pharmanord
  • Earth Nutrition B kompleks 2 morgen, 2 middag og 2 aften i 10 dage, derefter 2 morgen og 2 aften i 3 måneder
  • Earth Nutrition Magnesium 1 til natten sammen med
  • Cal:mag fra soalry 1 til natten
  • Der skal tages en vitaminpille
    Wild Nutrition har en helt unik til mænd med kinesiske svampe
    Og ellers skal du målrette vitaminpillen efter alder og sygdomme/ubalancer

Earth Nutrition multi 45+ har fokus på aldring og dermed overgangsalder
Earth Nutrition under 45 har fokus på trætheden og de unges brug for psykisk stabilitet

Har du allerede en god vitaminpille fortsætter du med denne. Nogle vitaminpiller kan tages i dobbeltdosis i en periode, men da skal du konsultere en kyndig. En jeg ofte anbefaler 2 stk. af er spektro.

Det er fint at tage
All-energy hvis du er kvinde og har menstruation eller skal mænd tage
Rosenrod alene

Er der problemer med at sove tager du melatonin sammen med magnesium – hvis du ikke kan få fat på melatonin tager du tryptonat

Hvis du gerne vil have mere viden om hvad du kan gøre er du velkommen til at booke en tid ved Heidi Riishøj på 26835195
Prisen er fra 1150

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp