Følg dit hjerte og
 
I alt vores kærlighed skal vi følge dem vi tror på. Dem vi stoler på. Dem som kan være søde og dumme. Strenge og kærlige. Dem vi kan være enige i og uenige i.
 
For vi skal følge de mennesker der tror på menneskets frihed og de der vil styrke og støtte selvstændighed, intuition, frihed, åbenhed, gennemsigtighed, mangfoldighed og de der støtter at der er plads til alle.
 
Bruges penge til griskhed, magt over andre og følge en skjult agenda må der sættes tvivl om værdien af de penge.
Penge kan have en sund og god værdi. Alt handler om energi og de nuværende energien skal vendes med fælles manifestation ❤️
 
Vi kan aldrig blive 100 % enige – men vi kan vælge vores sociale omgang med omhu. Vi kan vælge vores fremtid med omhu.
 
– Altså at følge hvem vi inderste inde er og ikke lade andres negative dagsorden ødelægge vores oprindelige vej.
 
En vej er 100% at tro på og manifestere at alt bliver godt. At uanset om vi falder eller ej, så er vi der for hinanden
Sammen griber vi hinanden og sammen bygger vi samfundet op igen.
 
Samfundet i Danmark og i hele EU skal revurderes og når uret bliver ret bliver modstand en pligt. (Modstand på alle plan)
Uanset om man er til en Tesla eller ej. Eller om man vil have et nyt eller gammelt hus.
 
Eller være millionær eller med få penge. Eller om man er vaccineret eller ej.. o.s.v. Så er vores fælles fundament, der bygger på respekt, accept, kærlighed og sundhed på alle plan, altafgørende for en sund fremtid❤️
 
Kh Heidiriishoej.dk
Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Affirmationer

Igennem snak om din sociale omgangskreds og din psykiske sundhed, bliver der sat ord på følelserne. Der bliver sagt og beskrevet med ord hvordan din indre verden ser ud.

Jeg fanger ordrerne og kan dermed sætte affirmationer sammen så du dagligt kan ændre den tunge, negative, udfordrende energi.

Læs mere »

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp