Alt vi er og føler omhandler vores egen sandhed

Vi er som menneske nemme at manipulere. Vi er gode til at tilpasse os. Vi tænker primært på os selv og alt handler om vores eget omdrejningspunkt. Vores sandhed er det vi tænker og det vi udøver.

I øjeblikket skabes der angst og at vi skal tilsidesætter egne behov for andres skyld.

I angstens lys bøjer og knæler vi os for den højere magt.

Men ingen tilsidesætter deres egne behov for nogle. Altid vil det handler om os selv. Vi kan få alle med på denne ”samfundssind” bølge fordi der er flest i samfundet der enten får penge af staten eller selv er syge eller er bange for at miste deres kære. Så ALT handler om dig selv.

Personligt er jeg god til at tilsidesætte mine behov, men når jeg tænker tilbage er alt i sidste ende for min egen skyld, eller for at pleje min usikkerhed eller fordi jeg håber det er godt for mig selv

I forhold til Corona kan de fleste mennesker sætte sig ind i andres situation fordi de forstår hvad sygdom kan gøre og kan føle afsavnet og angsten i dem selv. Der er ikke mange der kan sætte sig ind i at Jehovas vidner ikke ønsker at giver deres barn blod hvis det kommer ud for en ulykke. Det er så uforstående at ingen kan tage deres parti. Altså ALT handler om dig og din forståelsesramme.

 

I corona situationen bliver vi fyldt med den samme information gang på gang. Vi fyldes med angst og skyld. Alle handler ud fra egen ønsker –  vi vil føle os sikre, vi vil overleve, vi vil have dem vi elsker tæt på. Måske du tænker ” ja, men jeg vil jo hellere ikke smitte andre” Men helt ærligt, da du havde influenza, eller snue eller ellers var syg blev du jo ikke hjemme. Der var du ligeglad. Selvom flere medier skrev ”det er en hård sæson, flere død i år” – ja selv børn er døde af influenza (2018). Men ingen gjorde noget. Men nu er det besluttet at du skal gøre noget og så følger du bare med. Fordi politikkerne og journalisterne har valgt at døden skal kommer for tæt på.

 

Selvfølgelig har vi omsorg for andre, men kun til en vis grænse. Omsorgen rækker kun så langt som det er os forståeligt og genkendeligt og til at holde ud.

Jeg har utrolig stor omsorg, empati og kan mærke mennesket. Jeg elsker hver en sjæl, der er på deres helt egen unikke rejse.  Selvom mit hjerte er hos det menneske jeg møder, så kan jeg kun være det for andre fordi jeg elsker det, fordi jeg er god til det, fordi det gør mig glad. Altså så handler jeg ud fra noget der gør mig lykkelig.

Selvom jeg elsker sjæle så har jeg stadig min egen måde at leve mit liv på. Og ifølge WHO er jeg nu et uetisk menneske. Da jeg hellere vil blive syg af corona end få en vaccine. UPS – nu er jeg udenfor fællesskabet, bliver skældt ud, set ned på – Ja samfundet har lagt en sti der lader folk blive politi og tror at de er I deres gode ret til at bestemmer over andre.

De der har det som mig er måske 10-15% af den danske befolkning. Vi er åbenbart skræmmende anderledes. Det er dog ikke noget nyt. For at arbejde som alternativ behandler, som mange i smug tager til, er også et folkefærd der bliver set ned på. Medicinalindustrien, sundhedsstyrelen gør alt de kan for at lukke disse erhverv. Ingen ser andet end det de selv vil se. Det har aldrig være sjovt at tage til læge eller møde den offentlige instans og tro på andet end medicin. Tro mine ord.

 

Grundlæggende skal vi passe på hinanden, men grundlæggende passer ingen på hinanden. Ingen ser vores nuværende verden fyldt med løgne, ændrende data og ingen ser et blødende erhverv, ulykkelige sjæle, nedgørelse og meget mere. Ingen vil se hvor ensidigt alt er og hvordan vi manipuleres i en retning. Du har ikke dit frie valg. Det kan du først når du kender alle muligheder og dem får du ikke. Eller forstår alles kvaler. Mange kan blive vrede og undres over de mange udsolgte varer men de vil samtidighed gerne have at alle spærres inde. De vil egentlig gerne have alt. For deres egen skyld.

 

Min mening til livet er

 

Jeg er en unik sjæl, der lærer i hvert liv. Jeg ved at intet er sort/hvidt. Jeg tror på det alternative, forskning og det konventionelle. Det handler ikke om en sølvpapirshat – det handler om at se helhed. Mange kan tåle EMF, andre kan ikke (Hvorfor er der ingen accept – fordi det er svært at sætte sig ind i andres sted, når det er ukendt land.) Pressen er gode sammen med politikkerne til at lave sensationshistorie og helst drejet historien så de får vind i sejlene. De ved godt hvor flertallet er og hvordan de undgå en shitstorm. Det ødelægger mange liv.

Jeg mener at vi skal arbejde med hele kroppen for at undgå sygdom samt leve længe. Jeg mener sund kost, tilskud, forebyggelse, meditation, vejtrækningen, det psykiske m.m. alt sammen skal kombineres for at få styr på selvhelbredelsen. Jeg mener det er ok at blive syg, lade kroppens naturlig immunforsvar arbejde.

Noget der er en svær opgave for den enkelte, men en spændende opgave. Også fordi livet byder på kontinuerlig udfordringer som kan hobe sig op. Alt der hober sig op kan medføre sygdomme. Eksempelvis mange vacciner gennem livet. Hvorfor tror I at debatten er stærkere i USA, fordi børn er døde af de mange vacciner der gives på engang.

 

Vi er både selvforskyldte og har fået tilkomne kroniske sygdomme – der kommer af det liv vi lever og det liv som vi får tilbudt. Vacciner og  medicin er langt fra kun godt, behandlingerne kan være nødvendige men vi glemmer at se på kroppen som en unik skabelse der har mange muligheder for selvhelbredelse. Hvis nogle dog vil kigge den vej. I stedet lader vi os fylde med kemi der ender med at kunne forlænge et liv med kroniske sygdomme eller slå os ihjel. De fleste får det IKKE bedre med alderen. Vi er blevet gjort syge og ingen ser den sunde vej. Hvorfor vågner ingen op, måske fordi vi ikke har lært at tage varer på os selv og ligger vores lid til at samfundet vil redde os. (er vi blevet Curlingvoksne)

Stop op engang. Mange dør årligt af medicinrelateret fejl (ca. 3500 – men det er dig ligegyldigt) mange er døde af influenza (selvom der er medicin og vacciner) og senfølgerne er ikke andreledes ved covid-19 som ved influenza, lungebetændelse m.fl. men det er dig ligegyldigt. OG meget mere

Livet fører kun en vej og det er mod døden. Jo længere vi kan leve jo flere skavanker og jo tættere er vi på døden. Jeg er ikke enig i at vi skal overleve på medicin og kroniske sygdomme. Jeg ser mennesker der krakelere, har sorg, depression, jalousi, afmagt, uforløste traumer, ønsker at de kan dø m.m. Alt sammen noget medicinalindustrien og sundhedsstyrelsen prøver at fikse med medicin. Det er bare ikke muligt. Sjælen og kroppen kan holde til meget, men hvorfor skubber vi den ned af bakken. Fordi folk hellere vil have en pille end forholde sig til sig selv og livet.

Mange lever et liv som jeg ikke vil leve. Jeg vil lærer af mine erfaringer. Jeg vil ikke bære byrder i rygsækken. Jeg vil bliver gladere, have mere energi, føle mig lykkeligere. Jeg vil blive gammel og dø af alderdom. Jeg vil få nogle sygdomme, men jeg vil gøre hvad jeg kan for at undgå dem. Jeg vil leve uden medicin så længe det er muligt.  Jeg vil gå til behandlinger der hele tiden skaber et flow i min krop, der kan få mig til at græde over alt jeg holder på, få mig til at indse, få min krop til at give slip m.m. . Jeg vil være fri, meditere og skabe positiv energi. I den proces vil jeg ikke have min krop fyldt med vacciner og medicin. Eller rygning, hindbærsnitter, hvede, sodavand, alkohol m.m. Ja måske jeg så dør af en ny vira, men det er mit valg.

Jeg vil ikke leve i angst, uden kram, væk fra dem jeg elsker, undlade at rejse, tage vacciner, følge strømmen, gå med bøjet nakke og tænke på livet som en frygt m.m. Jeg vil vælge selv med de konsekvenser livet har. Og jeg respekterer dit valg. Jeg glæder mig til at se nogle ældre gode venner, der har det bedst med at vente.

Vi lukkede et samfund ned, der er gået udover firmaer, børn, folks lyst til at gå til lægen m.m. Nedlukningen koster flere liv end Corona. (vi opdager det ikke, da de dør langsommer og pyt med dem, nu er vaccinen her og alle er hysterisk glade.) Alt er ude af proportioner. Det hele er overvurderet og hysterisk. Jeg er med i en gruppe, hvor mange er smittet og forløbet er feber. Hvis en sygdom slår meget få ihjel set i forhold til befolkningen, så skal vi ikke ødelægge så meget på vores vej som vi har gjort.

Jeg er dybt berørt over den ukritiske tankegang. Jeg er berørt over at ingen tænker – er mundbind godt? Er de sikre? Hvor mange døde egentlig MED influenza

Jeg er berørt over at ingen tænker – hvad hvis jeg får en bivirkning af vaccinen. Jeg er berørt over at ingen kan sætte sig ind i andres sted. Ingen forstår hvorfor jeg siger Nej til en vaccine. Respekten for mennesket smuldre imens medicinalindustrien ophøjes som gud og det eneste der kan redde os. Jeg er berørt over at mange sidder og spiser kage, drikker for meget alkohol, drikker sodavand, ikke dyrker motion, ryger og så beder de mig om at vise samfundssind for at jeg kan redde dem.

Samfundssind er ikke at lade sig vacciner. (Du bestemmer selv. Jeg er IKKE imod en vaccine)  Det er at passe så godt på hinanden som det er en muligt. De unge viser samfundssind, fordi deres unoder modner dem, deres kamp for frihed kommer os til gode, deres lykke sprede sig til andre. Ja der er mange måder at vise samfundssind på. Men at lukke sig inde for at redde under 1 % af en befolkning er ikke samfundssind. Det er skyklapper der ikke kan se alt omkring sig og som har helt andre konsekvenser.

Corona mutere og det tager ingen ende. Vi kan ikke isolere os for evigt.

En vaccine kan ikke redde alle. Vi må leve i vores hjerter og i livet. Vi kan ikke leve med håb om at alle andre redder os. Vi kan gøre hvad vi føler bedst. Jeg er glad på dine vegne, når du er glad over at få din vaccine.

Ja hold afstand, bliv hjemme når du er syg, vask hænder er en god og sund strategi. Det er som at have en sikkerhedssele på. Men angst, ensomhed, mundbind og tons af test og frygt på daglig basis er hverken samfundssind, omsorg, kærlighed eller lykke.

Skulle vi dø, så må det være sådan. Friheden og et velfungerende demokrati har slået mange ihjel.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Hedeture og overgangsalder​

Når vi kvinder går i overgangsalderen står der næsten skrevet i kortene at vi får hedeture. Det er ikke alle der får det og nogle er mere generet af dem end andre. Men mange kvinder har udfordringer.

Kvinder oplever hedeture grundet deres nedsættelse af østrogen. Men det forværres af deres livsstil.

Læs mere »

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp