Vi som mennesker vil altid beskytte os selv. Derfor kan sandheden også være svær at fordøje.
Hvis det man tror på ikke er virkeligheden, kan korthuset vælte.
Mange står i svære situationer da de vågner og ser at der er noget helt galt.
En lille historie:
Jeg er opvokset i Jehovas Vidner. Jeg er meget heldig, at mine forældre blev skilt, da jeg var 16 år.
Inden de blev skilt var jeg begyndt at fjerne mig fra religionen.
Mine veninder sladrede til min far om hvad jeg lavede, da jeg drak alkohol og ”gik med de forkerte”. Jeg blev nød til at tage afstand fra mine veninder der var Jehovas Vidner, da de ville fortsætte deres kamp mod min adfærd, der var imod Guds vilje.
Da min forældre blev skilt, var min fars ord ”jeg var prikken over i’et”
De ældste enten græd eller var ubehagelige i deres sprog overfor mig. De så at jeg forlod Jehovas vidner til fordel for satan.
Alle ens såkaldte venner forsvandt. For du kan kun være venner med dem, hvis du tror på det samme.
Senere fandt jeg ud af, at en familie havde sat spørgsmålstegn ved det der stod i biblen og pga. deres kritik og undren blev de udstødt. Jehovas vidner er alt andet end omsorgsfulde og de kommer aldrig til at redde nogle for noget. Den nye verden er en indbildning der udelukkende hæftes op på et kontrolorgan.
Det som sker i dag er ikke meget anderledes. Måske tænker du, jamen der er da jer der er konspirationsteoretikere! Der er som Jehovas vidner. Jamen det er da jer der tror på sindsyge ting som ikke har hold i virkeligheden. I går rundt og ødelægger andre og overbeviser dem om noget der er som en religion. MEN
Jeg har måtte lærer og skal stadig lærer, at stå fast ved mig selv. Jeg skal mærke efter om jeg har lyst til det og om det føles rigtigt. Dette skal gå hånd i hånd. De 2 følelser kan ikke stå alene.
Det andet er at elske andre og sætte dem fri. At acceptere det enkelte individ.
Jeg accepterer dig. Vil du gå med mundbind, værsgo – men begynder du at sige jeg er skyld i smitte fordi jeg går uden, så handler det om at du ikke selv vil gå med det og vil gøre alt for at slippe det. Du har en udfordring ikke mig. Jeg accepterer dig, men du accepterer ikke mig.
Når jeg ser dig, er du dig. Når jeg ser dig, har du dine kampe, når jeg ser dig, har du dine udforinger.
Vi må til enhver tid handle ud fra det vi kan mærke gør os lykkelige. Med friheden til at være tilstede i livet og være sammen med dem vi elsker. Til at leve frit. Danse i bare tærer eller med højhælede sko. At leve frit til at kramme dem der vil krammes. Vi må leve livet så vi kan mærke vi blomstre og vokser. Glæde og lykke er balsam for sjælen og kroppen. Jo mere angst der skabes, som en religion, jo mere får angsten grebet om din sjæl og du siger ja til alt for at slippe fri. Derfor har religioner nemmere ved at få folk ind i deres sandhed. Fordi angsten eller frygten eller skylden skal fjernes. Men den gør det modsatte.
Medicinalindustrien og WHO og landende der skriver under er det store samarbejdsorgan. Det er en religion der styrer vores tanker.
En masse er ødelagte af løgne og bedrag og en masse ønsker blot at andre skal sige hvad de skal gøre. Det er desværre ikke det jeg ser som frihed.
Derfor er der stor forskel på at jeg råber op for min frihed, min børns fremtid og en verden der acceptere det enkelte individ.
Der er nemlig plads til alle. Både dig der vil have medicin og mig der (hvis det kan undgås) ikke tager medicin o.s.v.
Vi er midt i noget der for mig er grufuldt. Jeg mærke det religionen gjorde ved mig. Den vil have mig en vej hen jeg ikke selv vil. Og hvis jeg ikke går med udstødes jeg.
Jeg ved mange føler det samme som mig, selvom de ikke har været Jehovas vidner.
Men at dig der læser dette accepterer ved at tie. At du acceptere at folk udstødes ved at sige ja til coronapas, gør dig til et menneske der følger en overbevisning der er til skade for andre.
Hvis du ikke tør at sige nej og ikke kan magte det, så accepterer jeg.
Dig der tør og magter, sig nej. Stop op. Vi er ved at få et samfund der kontrollere alt.
Eks.
Du kan ikke overføre over 50.000 andet end du skal tjekkes.
du kan ikke hæve over 3000 andet end du skal tjekkes.
Jeg kan ikke komme ind nogen steder andet end jeg skal tjekkes
Jeg kan ikke skrive noget på facebook andet end jeg skal tjekkes
Jeg kan snart ikke bruge kontanter
Jeg har alt elektronisk på min telefon
Der er overvågning alle steder
Jeg ejer ikke min egen grund, KUN huset der er til beboelse.
jeg ejer ikke min egen bil hvis jeg kører 100% over fartgrænsen
Jeg får dobbelt staf hvis jeg råber af politiet med de forkerte ord
O.s.v
Derudover er udstødelsen i fuld gang – den har været der tidligere. Nogle af mine kollegaer er blevet truet med fyring hvis de ytrede sig om børnevacciner. Men nu tager det til.
Vi ser en verden der langsomt er blevet religiøs med fanatiske holdninger og kontrol over alt der brude være frit. Vi kan ikke ytre os frit, da både pressen og diverse offentlige instanser er underlag penge og dermed samarbejdsaftaler fra staten.
Vi er ALT andet end frie.
En sød intensivsygeplejerske skrev, at hun var fyret fra et job da hun havde ytret sig omkring hendes skepsis til det der sker og til vacciner. Hun var på en afdelingen som vikar hvor der var 2 coronapatienter med ilt i næsten og som ellers kunne klare sig selv.
Læger der nægter at behandle folk der siger nej til mundbind eller coronapas. jeg er målløs.
Det vi oplever som sygeplejerske, med kritiske øjne, er under alt kritik i forhold til det der bliver hjernevasket ind i folks hoveder.
Jeg er målløs over hvordan systemet er bygget op uden at nogle siger fra.
Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp