I mange af mine film har jeg ikke præsenteret mig selv godt nok.
Mit navn er Heidi Marina Riishøj Bruun.
Jeg er uddannet sygeplejerske, akupunktør, ernæringsterapeut og har en kandidatgrad fra Aarhus universitet.
Så jeg har altså en lang videregående uddannelse og er samtidig alternativ behandler.
Da jeg fik mit første barn fik jeg allergi, mod næsten alt (pollen, stearinlys, dyrehår (speciel mod katte))
Jeg reagerede ikke på mad, så lægen og systemet sagde
• du kan tåle alt mad
• du vil altid have allergi, der kan nemt komme flere ting du ikke kan tåle
• lev med det og tag antihistamin når det er værst. Og inhalationsspray i pollen sæsonen.
Jeg blev senere syg af en kraftig infektion, der gav mig bylder omkring mine øjne, der endte i operation og 3 måneders tetracyklin kur.
ALDRIG har en læge nævnt om jeg spiste nok mad, fik de rette fedtstoffer, fik nok vitaminer og mineraler eller gik op i maden som noget der enten kunne styrke kroppen eller skulle fjernes fra kosten. ALDRIG
De kiggede på mig, og tænkte ”hun er slank, ung, motioner, blodprøverne ser pæne nok ud”
Konklusionen var LEV MED DET
Men kære venner. Det var ikke nemt at finde sig i. At være syg uden at være syg.
Min rejse startede i mit hoved. Med et ønske om forandring, troen på helbredelse og med ”loven om tiltrækning”, en vibration der sagde ”jeg skal nok finde en løsning”
En dag faldt jeg over en uddannelsesannonce til akupunktør. Den startede jeg på under mit sygeplejestudie. Så uddannede jeg mig bagefter til ernæringsterapeut. Hvilket jeg elsker at lave. jeg elsker at hjælpe andre.
Jeg har set hvordan systemet er der for medicinens skyld eller rettere, systemet tror på at kun medicin kan redde mennesket.
Jeg lærte at tænke indad.
Hvor meget kan jeg påvirke mig eget liv. Ikke kun fysisk men også via mine tanker. Hvordan kan jeg se på min krop som en styrke og hvordan finde jeg ud af hvad den kan mangle. Hvordan får jeg det psykisk godt.
Fordi:
Enten kan vi se kroppen som en helstøbt vidundermaskine der kan vedligeholdes og plejes så den er stærk og modstandsdygtig (krop, sind og ånd) eller vi kan se den som et offer i verden, der er sårbar og skrøbelig og som må reddes af alle andre.
Tænk på din krop og tænk ind i dine celler. Hvad tror du cellerne bruger for at kunne fungere?
Q10, B5, B6, B2, magnesium o.s.v. Ja den bruger mineraler og vitaminer.
Kroppen har også brug for flavonoider, den har brug for de rette fedtstoffer og de rette fibre m.m.
Selvom nogle gør hvad de kan for at indtage en varieret og alsidig, frisk og sund kost, er kosten i dag mangelfuld.
Hvad tror du, kræver ekstra af kroppen?
Sygdomme, overvægt, stress, dårlig søvn, forkert mad såsom sukker, alkohol, rygning, ensidig kost, hvidt brød, mælkeprodukter o.s.v. tærer på kroppens ressourcer og der skal ekstra til for at opretholde en god vitamin- og mineralbalance.
Alt handler om balance. Mange har symptomer som hovedpine, træthed, tristhed, smerter, ondt i maven, dårlig søvn, uren hud, taber håret m.m.
Vi er alle forskellige – har du meget uren hud er regelmæssig kost indeholdende masse af A-vitamin, de essentielle fedstoffer og fibre m.m. det rigtige for dig.
Du kan via kosten gøre meget for at få en krop i balance. Vi kan spise og tænke os raske.
Mennesket passer sjældent ind i et dobbelt blindede randomiseret studie og det er jo også så besværeligt at finde den rette løsning for det enkelte menneske, når der skal tages højde for flere ting på en gang. Alt i alt er der ingen interesse for menneskets sundhed og forebyggelse. Der er interesse for det hurtige fix, der samtidig giver penge og magt.
At være alternativ behandlere giver ingen af delene. Derfor er jeg overbevist om at de fleste har hjertet på det rette sted og har et ønske om at gøre en real forskel for sundheden hos mennesket.
Vores kultur er æd og spis og drik hvad du kan finde i dit supermarked, så billigt som muligt. Tror du at de er der for din skyld? Nej de er der for pengenes skyld. Hvis sukker sælger, sælger de mere af det.
Hvem har ansvaret for at vi har en kultur der ødelægge menneskets krop og naturlige funktioner?
Ingen snakker om sund kost, motion, rette vitaminer og mineraler. At du skal undgå alkohol, sukker m.m.
Ingen skynder sig at hjælpe alle overvægtige selvom de er i større risiko for svære forløb. Nej man spærre dem inde og lukker deres fitness center. Er det sundhed?
Der kan gøres SÅ meget med kosttilskud, homøopati, rette kost, urter m.m.
Og du kan gøre rigtig meget, for dit psykiske velbefindende.
Kram herfra
Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp