Mere mellem himmel og jord – En rejse i det underbevidste

Jeg tager ofte på rejser, meditationsrejser. Når jeg bevæger mig ned i underbevidstheden har jeg nogle specielle metoder.

I starten tager det tid at komme fra den bevidsthed vi alle hele tiden tror er det rigtigste sted at befinde sig, og derfor er det vigtet at have nogle ritualer.

Jeg forstiller mig et kræmmerhus, hvor jeg går 9 skridt igennem dette og over i næste kræmmerhus, hvor jeg ligeledes går 9 skridt for at komme igennem det. Derefter kommer jeg ud til en lille bæk og mit store flotte træ. Livets træ. Dette sted er altid mit ståsted. Et sted hvor jeg forestiller mig at en energi flyder gennem fødderne fra jorden. Jeg står med bare tærer og rækker armene ud og blot fornemmer en varme strømme gennem mig, med energi fra jorden og fra universets himmel.

I den proces healer jeg mig selv. Jeg har nogle lymfeudfordringer, grundt traumer og stress. Dermed giver min krop mig besked om at der er ubalance ved at give mig sygdomme. Måske knuderne kunne være tegn på noget alvorligt. Men de forsvinder og kommer igen. Og uanset hvad det måtte være, så er der en årsag til det kommer og den kan fjernes.

Dog gør energierne mig ligeledes i stand til at heale andre. Det giver mig en gennemvævet storm af energi der strømmer ud fra min krop og vil healer dem jeg møder på min vej og der er også mulighed for at heale mine klienter.

Denne mindre fordybelse er en jeg gør på daglig basis. I dag går jeg ikke gennem kræmmerhusene, da jeg på få sekunder kan komme ned i underbevidstheden.

Et eksempel er at jeg ved et online møde, kumme komme ned og se hvor mit første traume opstod. En pige der var 12 år der fik at vide at det hun godt kunne lide og det hun var som menneske var forkert.

Når jeg går videre fra mit træ, sker der mange ting og de er forskellige fra gang til gang

Sidst gik jeg ind af en stor port, hvor folk spillere på guldharper og alt var meget smukt. Jeg gik 9 skridt igennem musikkens park og mødte en engel. Englen invitere mig op og jeg fik lov at flyve med dem i skyerne. Jeg lod mig gå ned til jorden og lande i en skov ved en mørk åbning. Det var vejen til mit eget indre spejl.

Jeg tog skridtene ind i mørket og ned under jorden. Der nede stod spejlet. Og i spejlet så jeg en pige der var i sorg. En pige der var ensom og ulykkelig. Det var mig selv i en ung alder. Jeg så mig selv fra baby til barn og viste at alle min aldre skulle kramme hinanden, i den sorg der var opstået. Da jeg havde krammet mig selv, så jeg mig selv som gravid med min søn Johan, Han skal heales. Han har et stor traume fra han var i min mave forårsaget af min energi.

Husk at intet handler om skyld. Jeg gjorder præcis det jeg formåede og så godt som jeg kunne. Vi påvirkes af alle omkring os og vi kan og må tage ansvaret for os selv og ikke give andre skyld,

Jeg holdt om min lille baby inde i maven og healede ham.

I denne dybe trance og da jeg kiggede op og ville videre, blev jeg suget ind i en verden fyldt med ånder.

Jeg begyndte at fryse og spænde i kroppen. Mit første billede var en dreng der stod med et stort smil og med beskeden om at ”jeg er lige her” ”jeg holder øje med hende og passer på hende” ”hun kan sagtens selv”

Det næste jeg så var en pige med en rød kjole, ordene var ”jeg elsker min røde kjole”

Jeg ville gerne ud af denne verden, da det er første gang jeg kom så dybt ind i mødet med ånderne. Men en ældre dame tog fat i min arm og insisterede på at jeg lyttede. Ordet ”MOR” kom til mig. Hun viste mig en kjole og at hun var tyk. Men beskeden lød jeg  elsker dig – jeg tilgiver dig – jeg tilgiver dig. Da jeg havde taget imod budskabet, fik jeg lov at gå.

Mine hænder var iskolde .

Beskeden skulle gives videre til en der også var tiltede og det ansigt havde jeg fået vist. Så jeg viste hvem budskabet var til.

Der er så meget mere mellem himmel og jord end vi kan forstille os.

Da min mormor under en mindfulness, viste sig for mig, og sagde jeg skulle passe på min søster, ændrede hun alt for min søster og jeg.

Vi kan meget sjældent, men vores tanker forstå og mærke og se hvad vi skal gøre. Vi kan, skal og må have ro og åbne op for alle de skytsånder, engle og ånder der vil hjælpe os derhen, hvor vi har det bedst.

Du kan ikke med fornuft og videnskab regne verden ud. Jo mere du prøver jo være bliver det.

Læn dig tilbage og skab ro, tage imod beskederne, mærk din vej og lev i overensstemmelse med de følelser der gør dig lykkelig.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp