Positive og ændrende affirmationer

Positive og ændrende affirmationer

I en verden fuld af manglende tro på egne evner, intuition og succes. I en verden der har fortalt os at vi skal knokle for at få løn og have tryghed, at vi skal sikre os andre har det bedre før os, at nogle redde os når det hele går galt. I en verden med en jantelov der holder vores drømme og energier nede. Vi skal jo ikke tro vi er bedre eller mere end andre, ender manges overbevisninger med negative frø der blokere vores optimale lykke, glæde og succes. Vi lever i en verden med overflod, både hvad angår kærlighed, energi, succes og penge. Vi lever i en verden af muligheder og det eneste der forhindre os i at få alt vi ønsker er vores egne tanker og overbevisninger. Livet som et øjeblik Du lever kun dette øjeblik. Hvert et øjeblik er dit liv og det skal leves. Prøv at stoppe op og mærk efter. Har du det godt? Spørg dig selv ”hvordan føler jeg lige nu?” Føler du negative tanker, som dagligt gentages, vil den følelse forstærke hvordan du har det i dine tanker og dine overbevisninger, helt ned i underbevistheden. Du bilder måske dig selv og dine celler ind at du ikke er glad. At du skal knokle for at tjene penge. Du møder sure, vrede og onde mennesker. Du skal have økonomiske problemer. Du kan ikke få den bil du ønsker o.s.v. Disse tanker skal du slippe. Disse dybe overbevisninger skal du slippe. Skyld, angst og frygt skaber intet godt i nogens celler. Positive tanker Positive tanker skaber og højner energierne. Affirmationer der har fokus på glæde, kærlighed, succes, overflod og lykke højner frekvenserne i dine celler. Hvordan gør du så? Hvis du vælger at sige jeg ønsker, jeg håber, jeg tror … så har du allerede sagt til kroppen at dette bliver svært og måske ikke lykkes. Så hvad er du? Hvad har du? Dette er energien i nuet og vejen til at sige til kroppen hvem du er og hvad du sender ud og dermed får tilbage. Jeg er Jeg har Kender du dem der har en stor ildsjæl, hvor deres øjne stråler og du kan mærke præcis hvad de vil, helt ind i deres sjæl. De går fra at ville til at mærke og siger ordene jeg er og jeg har.

Gå ind i nuet med glæde

Ændre dit liv fra noget negativt til noget positivt. Det er din ret til at leve fuldt ud som du ønsker. Ingen skal bilde dig ind der ikke er penge til alle. Verden svømmer i penge og jo mere du følger dit hjerte jo mere vil du få hvad du vil. Grænserne er i dine tanker og overbevisning. Åben din bevidsthed. Universet respondere på det du tænker.

Personlige affirmationer

Du må meget gerne finde dine egen. Sig det ikke til noget, når du starter med at lave dem. Men optag dem og lyt til dem 2-3 gange om dagen og ændringerne vil ske. Hvordan? Du kan skrive alt det ned som du
  • Ønsker
  • Ikke føler dig god nok til
  • føler er negativt
  • det du vil være bedre til
  • o.s.v.
 Så som Jeg er syg – ændre det til – jeg har et perfekt helbred Jeg er ikke god nok – jeg er dygtig og jeg kan alt jeg beslutter mig for Jeg mangler altid penge – Velstand er min ret og jeg har overflod af penge og min velstand vokser dag for dag Jeg er bange for fremtiden – Alle forandringer der er foran mig, er positive Affirmations guide – LYT Lyt til denne affirmations og tag alt det positive ind til succes og velstand og kærlighed Fremtidig guidninger og meditationer  Ønsker du at lytte til meget mere, for at ændre din energi og dit liv, vil der være mange muligheder, af forskellige karakter og formål – følg mig på facebook eller tilmeld nyhedsbrevet De vil blive lagt ud lidt efter lidt – kan købes hos Nature Team, fra 29 dkk. Kh Heidi www.natueteam.dk https://www.facebook.com/Heidiriishoejdk/ Der er brugt denne musik på denne affirmation
Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhjælp