Hvornår er det vi som mennesker giver for meget af os selv. Hvornår er det vi overskrider vores egne grænser.
Jeg har selv kigget indad. Hvilket jeg aldrig bliver færdig med. Jeg har kigget tilbage og opdaget af nogle jobs var for pengenes skyld. Et andet job for børnenes skyld, for at de/vi kunne blive boende i huset.

Jeg ved at penge er vigtige og at vi vil give vores børn tryghed. Jeg ved at vi skal have mad på bordet og der skal være nogle gode rammer og der skal være tid og penge til oplevelser. Men hvis der er tunghed, mindre overskud og sorg, hvad er det hele så værd? Hvor er glæden for dig og omgivelserne, hvis vi gør noget for pengene eller for andres skyld?

Jeg er sikker på at alle kan få det de ønsker, hvis vi formår at følge vores hjerte. At sige fra og til, uden at gå på kompromis der overskider vores egne grænser.

Penge giver frihed og det giver glæde, men den dybe lykke og kærlighed der skabes imellem familie, venner og ens partner, kan penge ikke give. Penge løser ikke de udfordringer der er i vores inderste.
Penge er gode, og de skaber en god energi, da glæden ved at købe, give gaver samt rejse påvirker til positive vibrationer.
Men den dybe kærlighed og frihed og lykke kommer af at være på bølgelængde med sine inderste ønsker.

Jeg tænker, at hvis du rejser gennem livet med dig selv som frontfigur, med glæde og positive vibrationer opnår du alt.
Har du følelsen af, du på nuværende tidspunkt går på overskredne kompromis, vil dette blive vendt, hvis du følger dine egne inderste ønsker. Det vil være nemt at give kærlighed eller have overskud til andre, da alt du selv gør føles rigtigt.

Nogle gange tager det tid at finde sit inderste ønske. Det inderste ønske skal føles vibrationsmæssigt korrekt. Og vi vil være påvirket af andres forståelse, andres gode ideer, samfundets tanke til hvordan der skabes et perfekt liv. Vi skal prøve at sætte os fri af regler, normer og jantelov og mærke hvad vi sprudler af. Prøv at fortælle om alt du ønsker og når dine øjne funkler og skinner og glæden mærkes, da skal du gå den vej. Følg dit hjerte, du smukke menneske.

Nogle gange kræver det tid, da vi er forvirret over det pres samfundet kan pålægge os, specielt hvis vi falder uden for normen.
Vi skal da kæmpe med at finde troen og roen, på at vi selv kan skabe vores liv uanset eksamenskarakter, uddannelse, løftede pegefingre m.m.
Vi må arbejde med de dybeste følelser, det dybeste selv, den smukkeste energi/ vibration. Nemlig den du vil være og det du vil skabe – den du er!.

Hvis vi tager et arbejde, som vi ikke helt kan lide, hvis vi tager nogle opgaver som vi får ondt i maven af, hvis vi tager overarbejde og bliver slidt ned m.m. hvem går det udover i sidste ende? Kun en selv.

Vi må sige fra og sige nej. Vi må prioritere at finde os selv og give os selv plads i live.
Dit liv er kort og du er vigtigste. Alt du er påvirker dine omgivelser og dig selv. Skab den bedste udgave af dig selv, ved at følge lykken i dit indre.

Picture of Hejsa, jeg er Heidi

Hejsa, jeg er Heidi

Det er mig der har skrevet artiklen her på siden. Jeg har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mere end 20 år. Gennem mit arbejde og min selvstændige virksomhed har jeg hjulpet mange mennesker med at heale sig selv.
Hvis du vil lære hvordan du kan heale dig selv og give dig selv et bedre liv med energi og overskud så klik og se hvordan.

Lær at få energi og overskud

Ved du ikke hvor du skal starte

Andre har fået hjælp og vil gerne støtte og hjælpe dig på vejen

Fællesskab og netværk er vejen frem til selvhealing