SFSP transformering – et liv i balance

Indledning:

Har du tænkt over om du kunne gøre mere for din krops sundhed?
Vil du gerne have en krop i balance og helst uden sygdomme?

Forståelsen for hvordan du og jeg kommer derhen skal samles i det som verden tilbyde. Det skal samles i det som allerede er fortalt. Du er et produkt af dine tidligere liv, dit nuværende liv og alt der omgiver dig og er inden i dig.

Holisme er for mig at se på alt der kan påvirke dig som menneske med fokus i din indre energi. Holisme er for mig det som livet er, nemlig at rumme alt det som er sandt for dig, da sandheden ikke kun findes i videnskaben, religionen, åndsvidenskaben m.m. da vi hele tiden er styret af egne interesse og egen identitet der er fyldt med uoverensstemmelser i forhold til rendyrket objektivitet.

Holisme er at forstå og se det hele mennesker ud fra alt der kan påvirke mennesket. Fra indre til ydre påvirkninger, fra videnskab til åndsvidenskab fra tro til viden fra intuition til autoritetstro.

Hvis du vil forene din krop og dit sind skal du åbne armene for en rejse der når alle hjørner. Det er mystisk, det er fakta, der er indre forståelse, det er ydre forståelse, der er livets læren, det er skæbne. Det er alt du kan se, mærke, føle, dufte, røre der hænger sammen.

At forene krop, sind og ånd er at få alle cellerne til at vibrerer, er efter min mening det der skaber helbredelse.

Har du brug for forståelse og et sted hvor du kan være dig. Har du brug for at forstå helheden og se alt det som kan bane vejen for et fantastisk liv i balance med eller uden en sygdom.

Har du brug for omsorgen og kærligheden. Har du brug for viden og evidens. Har du brug for følelser og intuition. Du får det hele på denne menneskelige uddannelse / kursus.

Hvorfor

Kan du helbrede dig selv. Mit svar er ja, det kan du.

Engang imellem kan en enkel og 100% korrekt behandling være det som løser problemet ved at finde årsagen. Dette er hvad de fleste ønsker. At de kan komme til zoneterapi og blive rask. Gå til ernæringsterapi og blive rask. Gå til akupunktør og blive rask. Meditere og blive rask o.s.v.

Dog sker dette sjældent. Det behøver du ikke være skræmt over. For alt du gør har altid et positivt outcome. Intet er spildt. Går du til Zoneterapi og ikke føler du opnår det du ville, så har kroppen helt sikkert stadig opnået en masse godt.

Din vej findes når du er klar. Sygdommen helbredes når du finder dig selv.

Medicin løser sjældent årsagen men skaber ofte flere udfordringer. Den ligger låg på. Måske du føler en effekt, men den effekt er ikke lig med at du bliver rask.

For mig er det at være rask det samme som at være i balance med sig selv. Det er både hvad din krop behøver af kost, tilskud og motion. Det er hvad du gør for at følge din intuition og tør åbne op for energier. Det er hvad du har omkring dig socialt. Det er hvad du tør arbejde med i dig selv og om du føler din vej i livet.

Da kan du leve med sygdom og være i balance eller uden sygdom og være i balance. Sygdom kan helbredelse eller være i dvale.

Forståelse for at der sker omkring os er også en vej til at kunne håndtere kriser og det som livet kan byde os af frygt og angst, sorg og smerte.

Livet er yin/yang. Vi skal omfavne alle sider af os selv uden skyld.

Det at blive syg er meget mere end blot forkert mad. Alt samles (akkumuleres) igennem livet.

Sådan er det for de fleste. Sygdomme kan opstå af flere årsager. Sygdom opstår af en årsag.

Medicin har en betydning for hvordan kroppen kan holdes i live. Men medicin har også en betydning for at der skabes flere sygdomme.

Sygdomme som opstår i kølvandet på det som holdes nede eller stoppes. Sygdomme som ikke forstås holistisk. Sygdomme som opstå pga. andre ingredienser eller sammensætninger der skaber nye sygdomme. Medicin er ikke veldokumenteret når vi ser på syge mennesker eller når nogle får flere medicin samme tid. Medicin kan være farlig for din sundhed.

På den måde kan medicin både være en ven og en fjende.

Når du tænker du vil reddes, så handler det om at du for en hver pris vil undgå døden. Hvorfor er det så frygteligt at møde døden? Jeg tror ikke det er sundt at vi jagter en pille eller en kur, der skal holde os i live. På den måde tjener en masse penge på frygt og angst. Dertil har mange en enorm skyld. Skyld i at de har ødelagt dem selv, skyld i at andre skal betale for dem, skyld i at de kan gøre andre syge.

Skyld skal fjernes. Flugten fra angst og stress skal fjernes.

Vi skal forene os med at livet ender og døden vil indfinde sig.
Vi skal forene os med alt der påvirker krop, sind og ånd.
Vi skal leve uden skyld og frygt.

Hvem kan deltage

Alle
Du kan som behandler få mere viden, større forståelse og der vil være RAB point ved nogle af modulerne

Du kan som almindelig person komme på en rejse der giver din krop mulighed for at blive rask. Du får også en masse konkrete råd, der kan bruges på dine venner og familie.

Hvad får du med

Du får en holistisk viden der skaber et spektra af muligheder for at støtte og hjælpe dem du holder af, så de kan forebygge sygdomme, eller få det bedre med den sygdom de har, eller få et mildere forløb ved en eventuel infektions eller virus sygdom m.m.

Du kan igennem forløbet helbrede dig selv.

Du kan få viden, forståelse, ny indsigt og et liv i balance

Hvordan tages forløbet

Denne uddannelse er opbygget, så du kan tage det modul du har lyst til. Du behøver aldrig at slutte uddannelsen. Det bestemmer du.

Det er en uddannelse i et liv i balance ud fra alle aspekter i livet, hvor der ses på den fysiske, psykiske, spirituelle og sociale sundhed

Du kan tage alle moduler. Du kan tage nogle. Du kan hoppe ind og ud. Tager du et modul igen, får du 35%.

Hvornår

Det første modul starter op midt November – den 12-13.
Lørdag og søndag fra 10-16

Hvor kan jeg se alle moduler

Tryk her

 

Hvad koster det?

1995 for første modul.

3499,- for alle andre moduller

Dette får du ekstra 

Hver måned er jeg online 2 gange, hvor alle kursister kan koble sig på og stille spørgsmål. Der er sat 1 time af hver gang.

Der er en facebook gruppe. Der ligger jeg noget materiale ud. Ellers er det for at samle kursisterne i snak og hjælp til hinanden.

En gang om måned kan alle komme til studietid. Der kan I teste det I har lært på hinanden. Jeg er der bare som støtte. Det er med i prisen.

Hver måned har jeg et online “spring på når du har lyst forløb”
Det er 1 gang om ugen, hvor alle kan deltage. Der snakker jeg 15 minutter om et emne, som jeg tager op. Der er spørgsmål og svar i 30 minutter. Der afsluttes med 15 minutters meditation.
Dette koster 99 om måned. Dette er gratis fra første modul til andet modul.

Mellem alle moduler vil der være eksterne underviser, der går mere i dybden af noget af det vi har lært. Det er gruppeundervisning.

Efter første modul vil der være åndedrætsundervisning i gruppe. Det koster 125,- pr mand. Sådan vil der være muligheder for at teste det igen og længere tid.

Blandet andet vil der være gruppe regression der tager ca. 2 timer. Der vil en pilates gang o.s.v.

 

 

SFSP transformering – et liv i balance