SFSP transformering – vejen til holistisk sundhed

Har du svært ved at finde hoved og hale i dine symptomer eller skavanker? Spørger du nogle gange SoMe grupper om hurtig hjælp og gode råd til din hovedpine, vægtproblemer, stofskifte, fordøjelse eller andet? Du er ikke alene om at stille spørgsmål ved lægen, eller en terapeut, i håbet om en hurtig og nem løsning på problemerne. Og ligesom mange andre, oplever du måske, at de hurtige løsninger ikke er langtidsholdbare, eller måske slet ikke hjælper. Kunne du tænke dig, selv at være i stand til at finde de svar og løsninger, du søger?

SFSP transformering er en uddannelse i dig. En uddannelse, der lærer dig, at forstå dig selv og din krop, så DU kan genskabe balancen og blive symptomerne kvit.

Uddannelsen er både til dig, der ønsker at hjælpe dit eget helbred, og til dig, der er behandler, som ønsker at blive bedre til at hjælpe andre.

Hvad er SFSP transformering?

Nutidens sundhedssystem er domineret af hurtige, medicinske løsninger. De kan være en god løsning ved at akut hold i ryggen, muskelkramper efter løbeturen, eller hovedpinen efter det ekstra glas rødvin i går. Men forebyggelse og behandling af sygdom og langvarige symptomer kræver en dyberegående og helhedsorienteret tilgang, fordi krop og sind er komplekse organismer. Dét er min erfaring gennem mine mange år som sygeplejerske, hvor jeg har oplevet at tid, omsorg og fordybelse nedprioriteres, og medicin opprioriteres.

Derfor tilbyder jeg et forløb, der giver dig en dybdegående forståelse af de 4 grundsten i menneskets sundhed, som består af: Social sundhed Fysisk sundhed Spirituel sundhed Psykisk sundhed

Gennem undervisning og arbejde med disse 4 grundsten, vil du opnå en bredere og dybere forståelse af dig selv, og du vil begynde at rydde op i kroppens systemer og dermed bane vejen for forebyggelse eller helbredelse. Du kan forvente, at du undervejs får aha-oplevelser, som flytter din opfattelse af dig selv og dit helbred, og du vil ud fra din opnåede viden både kunne hjælpe dig selv, men også få erfaring med hvilke redskaber eller terapiformer, der virker bedst for dig.

SFSP transformering er et forløb, der er en pendant til den konventionelle opfattelse af sygdomsbekæmpelse, der indbefatter vores medicinalindustri og sundhedsstyrelsen. Dette vil fylde meget lidt i denne transformering. Dette er et forløb, med fokus på, at du opnår så meget viden som muligt, der kan give dig flest mulige redskaber til at forebygge sygdom, fjerne symptomer eller leve bedst og længst muligt med en sygdom.

Hvorfor vælge SFSP transformering?

Sandhed findes ikke kun gennem videnskab religion eller åndsvidenskab. Den findes i det hele. Det kan være svært at manøvrere og finde sandhed i nutidens informations”krig”, som er præget af magt, penge og interesser. Derfor er det i stigende grad vigtigt, at være i kontakt med sin egen sandhed og intuition. For at opnå denne kontakt, skal du kunne rumme dig selv og alt omkring dig. Det er dét, som jeg betegner som holisme. At være bevidst om, at du er påvirket af både din nutid og fortid, dine gener og din omverden, og være i kontakt med din intuition og sandhed, så du kan manøvrere trygt igennem livet, og skabe mulighed for selvhelbredelse. Igennem SFSP transformering vil du komme på en rejse, der når alle hjørner. Fakta og mystik. Indre og ydre forståelse. Videnskab og åndelighed. Sansearbejde og praktiske øvelser. Når krop, sind og ånd fornes, får det cellerne til at vibrere optimalt, og i min optik, er det essensen af helbredelse. Har du brug for: Forståelse, viden og evidens? Et sted, du kan være dig selv? Omsorg og kærlighed? At bruge din intuition og følelser? At bane din egen vej til et fantastisk liv i balance – med eller uden sygdom? Du får det hele på mit nye SFSP transformering – vejen til holistisk sundhed – En uddannelse i selvhelbredelse.

Kan man overhovedet helbrede sig selv?

Det korte svar er, ja.

Samfundet i dag, byder på mange daglige belastninger af kroppen, som kan give dig nogle af følgende udfordringer

· Dårlig søvn
· Stress
· Overvægt
· Depression eller ked af det hed
· Træthed
· Smerter
· Mangel på motion

At være rask kræver en balance i sig selv. Ellers bliver vi syge. At være syg kræver en balance i sig selv. Ellers invalideres vi af vores sygdom.

Vi kan leve syge, som raske, i balance – sundt og godt.

Engang imellem kan en enkel behandling være dét, som løser problemet, fordi årsagen blev fundet. Det er drømmescenariet for os alle. At kunne nøjes med én enkelt gang hos læge, zoneterapeuten eller kostvejlederen og vupti, er man rask. Det sker dog ganske sjældent. Men alt det gode du gør for kroppen, kommer aldrig dårligt igen.

Og du mærker måske også en god effekt af medicin, som du får via lægen – men fordi det dæmper symptomet, er det ikke det samme, som at blive rask.

Sygdomme, som ikke forstås holistisk, helbredes sjældent.

Ikke at medicin ikke har sin berettigelse. Meningen er, at medicin skal gå hånd i hånd med de 4 grundsten i sundhed

· Den sociale sundhed
· Den fysiske sundhed
· Den spirituelle sundhed
· Den psykiske sundhed

Dette er SFSP transformering – vejen til holistisk sundhed.

Vi skal forene os med, at livet ender og døden vil indfinde sig. Vi skal forene os med, at alt vi er omgivet af, kan påvirke krop, sind og ånd.

Vi skal leve uden skyld og frygt. Vi skal leve i frihed med os selv. Vi skal se på helheden – holismen.

Lad os sammen få din krop tilbage i balance.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er bygget op af 13 moduler. Hvert modul varer 2 dage (lørdag-søndag eller fredag-lørdag eller i helligdage). Hele uddannelsen varer 18 måneder.

Modulerne er opbygget sådan, at du kan tage de moduler, du har lyst til. Det betyder, du ikke behøver at tage hele uddannelsen, men kan deltage i de moduler, du vælger (hvis du ønsker, at deltage på bestemte moduler flere gange får du 25% rabat på pågældende modul). Hvis du gennemfører alle modulerne, får du et diplom for færdiggørelse af uddannelsen SFSP transformering.

Som behandler vil du kunne optjene RAB point ved nogle af modulerne.

Hvem kan deltage?

Alle.

Dig, der ønsker selvudvikling, selvhelbredelse og holistisk tilgang til sundhed, vil opnå en stor viden som kan bruges som dit eget lille leksikon. Dig, som ønsker et bredt spekter af muligheder for at støtte og hjælpe dig selv, så du kan forebygge sygdomme, eller få det bedre med den sygdom du har. Dig, som er behandler, der ønsker mere viden, større forståelse for kroppens systemer og mekanismer. (Nogle af modulerne vil være RAB godkendte og give point derefter).

Dig, som ønsker at komme på en livsændrende, selvudviklende rejse.

Hvornår?

Det første modul starter op den 5.-6. november 2022. Lørdag og søndag fra kl. 9:30-16:30

(I november vil det ikke være muligt at overnatte. Dog vil jeg gøre hvad jeg kan for at du kan finde et sted. Der er en der kan bo hjemme ved mig.)

Hvad koster det?

2399 kr. for første modul.

3399 kr. for alle andre moduler

Hvad får du?

· Indsigt i alle aspekter af sundhed
· Viden og forståelse om kroppen
· Gaver
· Tests
· Mappe med råd
· Færdig kostplan
· Muligheden for et liv i balance

Praktisk info: Kom gerne i afslappet tøj

Udover kurserne

Hver måned er jeg online 2 gange, hvor alle kursister kan koble sig på og stille spørgsmål. Der er afsat 1 time hver gang. (gratis for kursister)

Der er lukket en facebook-gruppe, hvor jeg ligger materiale ud, og som også bruges til at samle kursister i snak og hjælp til hinanden. (det er gratis for kursister)

En gang om måned kan alle komme til studietid. Der kan I teste, det I har lært på hinanden. Jeg er der som støtte (det er gratis for kursister). Man kan deltage fysisk eller online.

1 gang om ugen er der meditation, online som fysisk. Det koster 99 pr. måned

Der er en gruppe til alle der have viden, små film, gode råd, meditation m.m. Dette koster 199 pr måned.

Mellem alle moduler vil der være eksterne undervisere, der går mere i dybden med noget af det, vi har lært. Det er gruppeundervisning – nogle af disse vil også være online. Det betyder at du kan følge med på en skærm. Det koster ca. 125 pr. gang

SFSP transformering – et liv i balance