Spirituel sundhed

Spirituel sundhed er dine energier og følelser. Det du i ikke kan sætte ord på, det som føles større end det kan forklares.

Det at åbne sig til det udefinerbare kan være angstprovokerende. At byde, det mystiske og det der føles mere end normalt, velkommen kan være en overvindelse. Den energimæssige påvirkning fra noget der ikke kan måles og vejes er ofte en ikke accepteret kendsgerning i denne verden. 

Det spirituelle er tit et tabu blandt de fleste. Det spirituelle er for de mystiske, de alternative, de skøre, de mærkelige og tit falder spiritualiteten udenfor det ”de fleste” ser som normalt.

Spiritualitet er for mig det sjælelige og det åndelige.

Normalen bliver defineret af det som samfundets politikker og journalister fodre os med. Det som de mener er ”normalen”. Tankegangen i vores egentligt skøre og åbne, accepterende og rummelige samfund, er slet ikke så rummeligt og accepterende som mange bilder sig selv ind.

Normens tanke er beskrevet fra højere beslutningstagere, hvor det korrekte budskab indoktrineres og undervises helt ned fra vuggestuen, til uddannelsesinstitutionerne, buschaufføren og direktøren for en stor virksomhed, hvor der defineres en korrekt måde at kommunikere på. (for ikke at forvirre folket)

Det gælder det om at holde sig inden for norm rammen. I hvertfald det der beskrives som værende en norm ramme. Mange mener de er rummelige i accepten af homoseksuelle, dem midt imellem og ligestilling. Desværre er det en illusion, for i kampen om åbenhed, dømmes lige så mange der ikke acceptere at dette nu er normen. Der er en stor og mørk bagside der med et elegant hestespark skubber mange grupper af mennesker ud i skyggen. Ikke kun dem der undres, men også dem der tror på ånder og at der er mere mellem himmel og jord.

Når disse mennesker ytre deres holdninger, deres overbevisning, om det er troen på ånder, at der findes. Nogle drister sig til at sige at UFO’er findes eller at EMF skader mennesket. Andre ytre endda at du kan tænke dig rask og at troen på sygdom kan klares uden vacciner. Disse modige mennesker der tør stå op mod normen oplever at der grines, hånes, ses ned på, udskammes, rulles øjne og i værste fald kan det medføre mobning eller udstødelse.

Størstedelen er så uhyggelige medfølger og mangler en dyb accept af livet og mennesker i livet set ud fra et højere perspektiv og en større frekvens end der kan måles.

Min egen oplevelse

butterfly lys lilla Heidi Riishøj

I en energi der var højnet til en anden bevidsthed, med musik der trommede ud af højtalerne, lå jeg på en måtte med yogabriller. Jeg tog mange skridt ned i underbevidstheden og jeg fulgte med musikken ind i en masse underbevidste verdener, hvor der var mange budskaber til selvhealing.

Pludseligt blev jeg trukket ind i åndeverden. Hele min krop blev kold. Mine hænder blev kolde og jeg frøs. Jeg så en pige med en rød kjole på en rød cykel. Jeg viste ikke hvad jeg skulle buge dette til og ville ud. Men i det jeg prøve at gå væk, bliver jeg taget fat i, af en dame med en blå cowboykjole. En dame der flere gange sagde ”husk at tilgive”. Jeg fik på fornemmelsen at det var et budskab der skulle videre gives og ganske rigtig var der en i forsamlingen der genkendte sig selv som barn samt damen, der tog fat i mig.

Dette var det vildeste jeg nogensinde har oplevet. Selvom jeg inden da troede på ånder og er klassificeret som skør og uden videnskabelig belæg samt farlig for andre på grund af min overbevisning, kunne jeg alligevel tvivle indimellem. Tvivlen forsvandt den dag.

Jeg ved om nogen hvordan samfundet ikke anerkender og misbilliger en sådan anskuelse eller overbevisning.

Spirituel sundhed er mere end at tro på ånder.

Du er energi. Dit hjerte slår ved en bestemt frekvens (hertz). Alt i kroppen kan måles som energi. Hvorfor skulle vi så ikke kunne påvirkes af energi?

Vi kan forstå energi når det bliver konkret og kan måles i herts og frekvenser. Når vi snakker det elektriske system i kroppen. Der kan det bruges til at lave instrumenter og medicin. Men ingen tænker på hvad det omkringliggende elektriske system kan gøre for helbredelse eller sygdom.

Forståelsen for at energi er omkring os og kan påvirker os. Energi kommer fra naturen, vandet, mennesker omkring os, maden, dyrene, planterne og alt andet omkring os. Dette tages der ikke højde for. Energien i musikken, men også energifrekvenserne i det som alt vores kunstige smartudstyr sender ud. Vi er et produkt af den energi og frekvens vi omgives af.

Den energimæssige forståelse og det at mærke energien, handler ligeledes om de psykiske evner. Det at have en intuition. At kunne mærke andre og faktisk få budskaber ført i energibølger. Disse budskaber kan nogle tage imod og videregive, og på den måde hjælper andre i forståelsen om dem selv.

En spirituel vejleder er blandt andet en der kan være i roen og mærke andre og højne deres egen frekvens, så det er nemmere at få beskeder / følelser via energier. Men du kan sagtens være din egen spirituel vejleder. Du kan meget mere end du tror. Det handler om at give slip og give dig hen til en spirituel udvikling.

At være spirituel sund, handler for mig om at give slip, at lytte til dine egne følelser og energier. At lytte til din intuition. At tuer tro på at det at der er mere mellem himmel og jord, der er svær at forklare og ikke behøver en forklaring.

For mig viser de der er tæt på døden en spirituel udvikling, som desværre ofte kommer sent. De søger en mening med døden, et håb om noget mere end tomhed. Nogle har brug for at tro på gud, eller tro på noget der er større end de kan forklare. Nogle tror på ånder og andre tror på at de kommer i himmelen. Det er som om der er en fællesnævner når døden er tæt på. Alle har behov for spirituel vejledning eller forståelse eller accept af det mere uforklarlige. Døden er uforklarlige. Døden er mystisk. Døden er skræmmende for de fleste, døden føles ensom og et tomrum. I accepten af døden kommer accepten af en spirituel udvikling.