S.F.S.P. transformering - intensiv sundhedsforløb

Det er hverken nemt for dig eller for andre at gå fra sygdom og symptomer til at blive rask eller leve i balance med sin sygdom. Men du kan godt. Med rette redskaber kan du gå ind i de 4 livsområder der for evigt vil ændre dit perspektiv, din krop og dit ståsted.

Du skal tør at tage skridtet.

Du skal se dig selv gå fra puppe til sommerfugl, hvor sommerfuglens vinger repræsenterer

  • Den fysiske sundhed
  • Den spirituelle (meditation) sundhed
  • Den psykiske (mentale) sundhed
  • Den sociale sundhed.

Dette kræver tid. Det kræver omhu. Det kræver guidning. Det kræver viden. Det kræver afprøvelse. Det kræver en plan. Det kræver overblik. Det kræver samvær. Det kræver individualitet og det kræver specifikke redskaber.

I dette unikke forvandligsforløb vil du følges tæt.

Der vil være online møder og undervisning engang om ugen. Langsomt bygges der viden op. Du vil igennem 6 måneder få en individuel kostplan, motionsplan, tilskudplan, meditationsplan, affirmationsplan m.m.

Under forløbet er der 2 timers individuel samtaler

Du vil få taget dit DNA (læs mere her) via ekstern udbyder, hvor vi ser på kønshormonerne, motion, kost, og din sundhed.

I forløbet mødes vi fysisk 2*3 dage.

Den første gang vi mødes laves der en social analyse, der fortæller dine udfordinger socialt, psykiske og spirituelt. Dette munder ud i en personlig affirmationsplan.
Der vil være en gennemgang af DNA tests
Der vil være gong, meditation, gåture
Ligeledes skal vi lave mad sammen

Det andet møde vil der være yoga, meditation, undervisning, tiltag i det fri, tests angående vitaminer og mineraler. Der vil være cases og meget mere.

Under forløbet er der visse redskaber vi arbejder med.

Der er:

  • de 4 HUTO steps. (Læs mere her) det handler om at vi alle er fælles om at have udfordinger. Vi altid står sammen og altid kan hjælpe hinanden. HUTO er vores fælles sprog, så vi sammen altid kan finde vejen, selv når den er svært og vi har lyst til at opgive.
  • Den uendelige rejse (læs mere her) Det er redskab der skaber forståelse for at vi blot er mennesker. At dårlig samvittighed ikke findes. Det handler om at forstå op- og nedture og sætte os selv i et nyt perspektiv. Det handler om at kunne rejse sig igen og have gnisten og energien til at tage de næste skridt. Også selvom det tager længere tid end du først har håbet eller regnet med.
  • Sundhedsbalancen (Læs mere her) er et unikt redskab, hvor du lærer at ligge din stress, søvn, kost, motion m.m, ind på den rette vægt, så du kan se hvor din krop tipper hen. Vi er fantastiske mennesker og kroppen kan holde til meget. Men vi skal sørger for at kompencere og fylde op de rigtige steder og da vil vejen til en godt langt liv blive opfyldt, med eller uden sygdom.
  • Helathy Road map der guide dig step by step mod optimal sundhed