Vegatest

Hvad er en vegatest?

Vegatesten er en test, som måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Som udgangspunkt ved vegatesteren intet om klienten,og vil efter testen præsentere klienten for de belastninger og symptomer, der viser sig.

Alle fra små børn til gamle kan testes.

Hvordan måler vi?

Ved testen bruger vi et Vegatest-apparat, hvor klienten holder en håndelektrode i den ene hånd. Via et punkt på en finger på den modsatte hånd sendes svingninger ind i kroppen.

Der er ingen smerter eller ubehag forbundet med testen.

Hvilke belastninger kan vi måle?

Vi måler bl.a., om kroppen er belastet med virus, bakterier, giftstoffer, tungmetaller eller svampe. Psykiske chok eller stressbelastninger testes der også for. Derudover måler vi om kroppen er påvirket af elektromagnetisme og jordstråler (Mobiltelefoner, elapparater mv.)

Der kommer de ting frem i en test, som kroppen er klar til at skille sig af med!

Vegatesten

Hos en certificeret *) vegatester vil der altid blive målt følgende:

 • Biologisk index – som er cellekvaliteten set i forhold til den fysiske alder.
 • %-test – som er et udtryk for, hvordan kroppen omsætter energierne fra f.eks. den mad vi spiser og de vitaminer/mineraler vi indtager.
 • Yin/Yang-test – som fortæller om kroppens reaktionsmønstre og er et billede af, HVOR stresset kroppen er over at have nogle ubalancer.
 • Organtest – der kan vise hvilke organområder, der er belastede eller forgiftede.
 • Terapiformer – som fortæller, hvilke former for behandlinger, kroppen er i stand til at modtage.

Typisk vil en vegatest ende op med, at vi tilbyder klienten naturmedicin, som kan igangsætte en udrensning af kroppen og genskabe den oprindelige balance.

Hvad kan afhjælpes?

Det drejer sig om at finde og fjerne blokeringer i kroppen. Vi tester og behandler klienter med alle former for lidelser og symptomer. Det er dog op til kroppens reaktionsmønstre, hvor dybt vi kan komme.

Et typisk behandlingsforløb strækker sig over 3-4 behandlinger fordelt over ca. ½ år. Herefter anbefaler vi, at kroppen får et check ca. hvert halve år (ligesom tænderne og bilen). Gennem et behandlingsforløb oplever over 90 % af klienterne en bedring i forhold til de symptomer, de kom med!

Udrensningen

Der er ingen bivirkninger ved naturmedicin, men mange oplever en række udrensningssymptomer i forløbet. Disse symptomer kan variere meget for den enkelte, men nogle typiske reaktioner kan være hovedpine, ændring i fordøjelsesmønster, opblussen af kendte/gamle symptomer for en kort periode. Disse symptomer er blot en reaktion, der vidner om at kroppen ”henter fejlsvingningerne frem” for at få dem ud af systemet.

Vi sætter ingen særlige krav eller restriktioner op i forbindelse med behandlingen, men vi kan dog anbefale følgende:

 • Drik meget vand – det fremmer udrensningen!
 • Lyt til din krop – er den træt, skal den have hvile!
 • Spis fornuftigt!
 • Undgå kraftige belastninger f.eks. skrappe kure og store fysiske præstationer!
 • Bland ikke flere alternative behandlingsformer uden at tale med terapeuten om det!
 • Kontakt mig, hvis der er noget du er i tvivl om!

Generelle oplysninger

Tager du lægemedicin, bør du fortsætte denne behandling. Oplys gerne din læge om, at du tager naturmedicin.

Ethvert menneske bør tage ansvaret for sin egen krop og trivsel og ikke lægge det i hænderne på hverken læge eller alternativ behandler.