Ernæringsterapi

Kost og ernæring påvirker hvordan vi ser ud og hvordan vi tænker.

At spise sig rask via kost, er en naturlig indgangsvinkler til vedligeholdelse og genoprettelse af velvære og sundhed, fordi kosten bidrager med nødvendige byggesten til det daglige liv, livskraft og energi.

Ved at udrense og aflaste kroppen, erstatte og forny reserver af nødvendige fødeemner så som essentielle fedtsyrer, fibre, komplekse kulhydrater, vitaminer og mineraler, er ernæringsterapien således et vigtigt redskab til forbedring af basale organfunktioner.

Ofte er det netop nedsat eller ændret organfunktion, for eksempel fordøjelsen, som er den underliggende årsag til symptomer helt andre steder i kroppen – hovedpine, hudproblemer, overfølsomhed, astma, gigt mm.

Der er meget du selv kan gøre – også hvis du er blevet syg!

Ernæringsterapien har siden midten af 80’erne fundet genklang blandt en hastigt voksende gruppe amerikanske forskere og læger, som arbejder med ”funktionel medicin”. Der er masse af viden indenfor den internationale forskning i ernæring, biokemi og helhedsorienteret sygdomsbehandling.

Ernæringsterapi inddrager også erfaringsbaseret viden om energiflow som fx kendes fra traditionel kinesisk medicin. Urtemedicin, homøopati og kosttilskud kan anvendes supplerende i vejledningen.

Psykisk velvære og livsglæde har stor indflydelse på kroppens funktion, og ved at fokusere på ressourcer og personen som helhed, ikke kun på dysfunktionen, opnås større effekt og overskud.

Er der grund til at få foretaget undersøgelser og analyser, benyttes først og fremmest sundhedsvæsenets tilbud. Hvor de ikke er dækkende, henvises til udvalgte laboratorier i privat regi.

En konsultation kan være i alt du fejler eller har behov for hjælp til. Dog har jeg valgt at specialiserede mig.

Ernæringsterapi med eller uden Vegatest
 
Symptomer og ubalancer – Ja uanset hvad du fejler eller har af udfordringer så kan der gøres noget.
 
Kroppen består af små fine mekanismer der alle kan påvirkes.
Vi opdager ofte for sent, at kroppen igennem længere tid har råbt på ændringer.
Dette opdager vi for sent, da der sniger så små udfordringer ind, som tiden går.
Pludselig har vi både forhøjet kolesterol, eller vejrtrækningsproblemer, eller en allergi vi ikke kan holde nede, eller har sovet dårligt så længe at vi påvirkes mentalt eller fysisk.
Pludselig sidder vi ved lægen og beder om medicin for den angst eller depression der “pludselig” er opstået.
 
Meget få ting sker pludseligt. Det meste kommer snigende. En influenza kan opstå på kort tid, men da mærker vi det også så kraftigt at vi ikke er i tvivl om at kroppen er syg.
 
Vi mærke ikke at sukkersyge er på vej eller at blodtrykket er for højt eller det triste sind pludselig nærmer sig en depression eller den småkløe ved næsen pludselig ender i hævet ansigt eller kløe på hele kroppen.
 
Det bedste vil være at stoppe op når kroppen giver små signaler og forebygge. Men det er vi ike gode til.
 
Når vi så er kommet for langt ud ønsker vi hjælp.
Nogle er tilfredse med lægens hjælp. Dem der kommer til mig ønsker mere end lægens hjælp. De ønsker balance i kroppen.
Jeg skaber en balance for alle. men det tager tid. Du kan ikke få rettet kroppen op på en kort snak på en time og masse af kosttilskud.
 
Ernæringsterapi er kost, ernæring, kosttilskud, urter, homøopati – alt ammen noget der retter alle ubalancer, sygdomme og symptomer
 
Hvordan kan kost rette sygdomme? Hvordan kan kost rette en depression.
Fordi 100% af alle ubalancer eller sygdomme stammer fra cellerne og cellerne påvirkes af vores hormoner, tanker, næringsstoffer, stråler og den mad vi spiser m.m..
Den mad vi spiser kan påvirke hormonerne, tarmen, cellerne, organerne og dermed sindet og alt andet der er i ubalance.
 
Ernæringsterapi ved mig
Jeg sender spørgeskemaer. Dem udfylder du og medbringer til konsultationen. Jeg laver en test på dig. Vi snakker psykiske faktor. Vi snakker fysiske faktor. Identificere årsagen eller skræller et lag af løget. Jeg sætter en kostplan sammen og en kosttilskudsplan sammen.
Du er fysisk ved mig eller via skype i 2 timer. Den koster 2900,- Der er tilbud 2300,-
 
Ring på 26835195 eller skriv en mail på heidi@natureteam.dk