Udtalelser

Winnie S fortæller

Til dig, der ønsker en god livskvalitet og rejsen derhen.

Jeg kan klart anbefale Heidi, til alle der ønsker at flytte sig positiv indenfor sundhed: fysisk, psykologisk, social og spirituel. 

Alt hænger sammen og jeg er dybt taknemmelig for alt den viden, Heidi har delt med mig.

Heidi navigere i flere perspektiver, derfor kalder jeg hende den danske udgave af Deepak Chopra, den indisk anerkendte guru, som får den lægefaglige indsigt, til at gå hånd i hånd med det alternative og spirituelle.

Jeg er derfor meget tryg ved Heidi og tror på hendes mission er vejen frem, til en bedre harmonisk verden.

Heidi balancerer med brede og dybe indsigter/erfaringer, uanset om der er tale om en lidelse, der skal heales, eller forbedringer af ens livskvalitet.

Værktøjskassen er stor, jeg takker Heidi for alt den indsigt, hun har delt med mig. Dog er jeg slet ikke færdig, det bliver jeg nok aldrig. Heidi udvikler sig løbende og har derfor altid nye indsigter mm. at dele ud af.

Heidi har allerede ændret mit liv og forbedret min sundhed og livskvalitet. Det er jeg dybt taknemmelig for.  

Det betyder bla. at jeg nu er symptom og medicinfri vedr. mine allergener, som ellers var kronisk ifl. De hvide kitler.

Et levende eksempel på, hvordan Heidi arbejder med sine klienter, på et individuelt plan, hvor hendes viden kommer til udtryk på alle niveauer.

Tusind tak til Heidi, med de kærligste Vibs❤. Winnie

 

Anne Marie fortæller

Stine Munk:
Det gode liv med energi, godt humør og overskud til alle udfordringer! Ja det var det jeg selv forsøgte at vinde ved sund kost og masser af motion. Men uanset hvad jeg gjorde, kom jeg bare ikke helt i mål.

Træt og uoplagt, vægtøgning, dårlig søvn og humørsvingninger – alt sammen noget der trak hverdagen ned. Jeg kæmpede hver dag og købte mig fattig i de forkerte kosttilskud, som jeg selv havde googlet mig til måtte være gavnlige for lige mine symptomer eller fået anbefalet af diverse helsekost butikker.

Men jeg endte med en jungle af tilskud og helt forkerte doser.

Ved anbefaling bookede jeg en konsultation ved Nature Team. Det er det bedste jeg længe har gjort!

Heidi Riishøj udviste med sin store faglighed og viden, en oprigtig omhu og nysgerrighed for mig og min sundhed. Hun var hurtig til, at få styr lige nøjagtig hvor min krop og psyke manglede et spark og jeg havde under hele konsultationen en klar fornemmelse af forståelse og interesse.

Jeg gik derfra med en begejstring og klar forståelse af både min krop og psyke. Jeg vidste nøjagtig, hvordan jeg nu kunne ramme de mål jeg længe havde kæmpet med alene.

Kan klart anbefales! Slut med forvirrende og halvgode råd i en nogen gange uoverskuelig sundhedsjungle. (Janaur 2019)

Jette med vaccineskade

Jeg har været syg i knap 3 år med langvarig feber, hovedpine, kvalme og en masse andre ting. Utallige indlæggelser er det efterhånden blevet til – er undersøgt fra a-z af alverdens kloge læger + jeg er blevet fyldt med en masse syntetisk medicin = bivirkninger og stadig uden at nogen kunne fastslå en diagnose.
Så udsendelsen “de vaccineret piger” og var sikker på det var den vac. jeg var blevet syg af.

Lægerne afviste det, så jeg måtte selv ud og opsøge hjælpen en anden vis. Jeg læste en masse om den alternative verden og fandt frem til, at jeg ville prøve en vega-test. Jeg ringede til Heidi og vi fik os en god snak og få dage efter fik jeg en tid til en vega-test og en konsultation. Jeg skulle prøve nogle homøopatiske dråber, Vitaminer og mineraler, droppe hvede og mælkeprodukter. Min krop var drænet for energi og vaccinen havde ødelagt så meget, troede aldrig jeg ville komme ovenpå igen. Heidi sagde der ville gå omkring 6 uger før jeg ville kunne mærke en bedring – det gjorde jeg efter de 6 uger. Mine symptomer begyndte ligeså stille at blive bedre. Har været der nogle gange siden og hver gang er det kun gået frem ad. Fantastisk følelse igen at kunne det, som man gjorde før man blev syg.

Min oplevelse af ernæringsterapi er at det hjælper – bare hæng i.
Vegatesten gav mig et indblik i hvordan min krop havde det indeni og hvilke tilskud jeg havde brug for – min kørte på meget lav blus. Heidi er en fantastisk veluddannede person – som har hjertet på rette sted. Hun er lyttede og ved hvad hun snakker om – er yderst omhyggelig. Hun har hjulpet mig igennem en hård tid, hvor alle andre havde opgivet.

Kh Jette

Lisbeth siger

Jeg er utroligt glad for at have fundet Heidi Riishøj. Hun er både entusiastisk, energisk meget vidende, og spænder både over traditionel medicin, alternativ medicin og behandling i et holistisk perspektiv. Hun undersøger gerne nærmere, når jeg kommer med en besked, som jeg har fået af lægerne på hospitalet.

Heidi er en stor støtte i en svær tid, hvor jeg kæmper med min lungekræft og ikke synes, at jeg får hjælp nok i det etablerede system. Heidi sammensætter en realistisk kostplan, finder de kosttilskud, lige netop jeg og min situation kræver, rådgiver om homøpatisk medicin mm. – og især sparrer hun med mig i forbindelse med mit møde med en ny, ukendt og skræmmende situation, så jeg kan holde modet oppe. Heidi glædes med mig, når der sker fremskridt, og trøster, når verden er imod mig.

Jeg har kun kendt Heidi i lidt over 2 måneder, hvor hun har rådgivet mig, og resultaterne viser sig at være fremragende. Mine svulster er svundet forbløffende meget på den korte tid, og kræften i lymfeknuderne er ligeledes svundet. Jeg er helt sikker på, at det ikke kun skyldes kræftmedicinen. Heidis gode vejledning og ernæringsterapi har helt sikkert gjort sit til at kræften er svundet ekstra meget. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi og alt det, hun kan. Hilsen Anne

jeg har Været ved Heidi ernæringsterapi en gang.. jeg lærte at kroppen har brug for nærig og dermed ikke Være fedt forskrækket. . Det var godt med sparring på mail efterfølgende at få professionel ekspertise når jeg mødte mine udfordringer.