Stine Munk siger

Det gode liv med energi, godt humør og overskud til alle udfordringer! Ja det var det jeg selv forsøgte at vinde ved sund kost og masser af motion. Men uanset hvad jeg gjorde, kom jeg bare ikke helt i mål.

Træt og uoplagt, vægtøgning, dårlig søvn og humørsvingninger – alt sammen noget der trak hverdagen ned. Jeg kæmpede hver dag og købte mig fattig i de forkerte kosttilskud, som jeg selv havde googlet mig til måtte være gavnlige for lige mine symptomer eller fået anbefalet af diverse helsekost butikker.

Men jeg endte med en jungle af tilskud og helt forkerte doser.

Ved anbefaling bookede jeg en konsultation ved Nature Team. Det er det bedste jeg længe har gjort!

Heidi Riishøj udviste med sin store faglighed og viden, en oprigtig omhu og nysgerrighed for mig og min sundhed. Hun var hurtig til, at få styr lige nøjagtig hvor min krop og psyke manglede et spark og jeg havde under hele konsultationen en klar fornemmelse af forståelse og interesse.

Jeg gik derfra med en begejstring og klar forståelse af både min krop og psyke. Jeg vidste nøjagtig, hvordan jeg nu kunne ramme de mål jeg længe havde kæmpet med alene.

Kan klart anbefales! Slut med forvirrende og halvgode råd i en nogen gange uoverskuelig sundhedsjungle. (Janaur 2019)