Spirituel workshop

I skal alle gøre det der får jeres sjæl til at skinne. Ikke noget med at gå på kompromis der bliver ødelæggende for jeres frihed til at go with the flow.

I mit eget liv har jeg gået på ødelæggende kompromiser. Jeg har gået hårdt efter at bryde den sociale arv, at vise jeg var dygtig og god nok. Jeg har knoklet mig igennem en kandidatuddannelse uden at føle den i mit hjerte. Der var mange undskyldninger og ingen kunne få mig til at ændre den beslutning. Jeg havde ikke fred før jeg havde taget en lang videregående uddannelse. For hvis skyld?

Jeg møder mange forskellige mennesker fra forskelige samfundslag. Alkoholikere, unge piger der vil tage deres eget liv, bankdamen der aldrig er helt tilfreds, fra direktøren til revisoren. Uanset hvor mange penge vi har og hvor mange materiale goder vi har, så viser det ikke hvor lykkelig vi er. Alt for mange brokker sig, bagtaler andre, snager, peger fingre, er triste, er ikke tilfredse, er udmattet m.m.

Lykken kommer indefra og den kommer KUN af at følge sit inderste drive. Det eneste der kan give dig optimal lykke i form af penge, familie, sundhed, frihed og den eneste ene er ved at leve ud fra den du virkelig er. At mærke hvad der gør dig glad og lykkelig uden at gå på ødelæggende kompromis.
Måske ved du ikke hvad du virkelig vil eller hvordan du kommer væk fra et ødelæggende sind, så skal der hjælp til.

Den eneste måde er at kigge indad.
Dette sker via guidning, meditation og forstå loven om tiltrækning.

Ønsker du mere frihed? Lykke? Ro i tankerne? At forstå dig selv?
Øsnker du rigdom? Den rigtige kæreste? Det perfekte liv – så er spejlet til sjælen den rette vej.

Bliv guidet og støttet i positive tanker. Få undervisning i hvilke step du skal gøre for at tiltrække alt du ønsker. Få spirituelle svar på hvad der går galt.

De fleste lever ikke fuldt ud. De lever på grund af de materiale goder og for andres skyld eller fordi det er sådan vi skal leve for samfundets skyld. Vi kan og må ikke gå på kompromis med vores inderste balance, for da bliver vi aldrig lykkelige og får aldrig hvad vi ønsker os. I dag ved mange ikke engang hvad de ønsker sig. De kan kun mærke der er noget galt.

Der er en mening med alt og selvom vi skaber vores eget liv via vores tanker og handlinger, så er livet en læremester og derfor Yin/Yang.

Vi har en tendens til at komme i en negativ spiral. Vi tænker negativt om andre. Vi tænker negativt om os selv. Vi sukker. Vi syntes livet kan være hårdt og uretfærdigt. Alt for mange skaber negativ energi og får negativ energi tilbage.

Hvis du kan vende din sorg, dit ulykkelig sind, din forvirring, din udmattelse, din sygdom og dit liv til noget perfekt og positivt, skal du holde dit sind ved lige med positive tanker og energi. Forstå loven om tiltrækning.

Hver anden uge, er du velkommen. Det koster 100,- og du kan betale på forhånd eller ved døren. Blot du er tilmeldt.

Vi starter med en mini meditation. Jeg underviser / guide dig i loven om tiltrækning. Vi tager enmer op, der er svære og får dem vent til noget positivt. Magi og livsglæde er vejen til lykke og frihed.

Jeg bruger universets energier, så du får hjælp til at skabe et nyt fundament.

Formål
At guide dig til et liv med optimal lykke. At bruge mine evner til at hjælpe dig på vej. At støtte dig med meditation. Holde den positive energi i alle situationer. Få vendt tankerne til noget positiv. Skabe det liv du selv ønsker. Blive bevidst om den energi du har det bedst i.

Tilmelding sker via 26835195 – det koster 100,- pr gang.

Dato kommer senere.