Spirituel forståelse og meditation
Næste gang den 2 oktober kl. 13-15
Pris 249,- pr person

Der er mere mellem himmel og jord. En sætning jeg har hørt mange gange. Dog uden at nogle tør gå ind i dette.

At tro på noget, har alle behov for. Uanset hvad der er, så har mennesket brug for at tro. Nogle bliver firkantet, og mener ikke at videnskab og gud kan gå hånd i hånd. Nogle føler sig bedre vidende og ophøjet.

Uanset uddannelse og overbevisning, tror jeg på det guddommelige. Ikke på himmel og helved, eller de 144.000 eller på den nye verden m.m.

Jeg tror på engle, skytsånder, afdøde kontakt m.m.. Jeg tror på at sjælen er på en rejse. Nogle gange bliver det en kort rejse i den fysiske krop og andre gange en lang rejse. Dog vil den rejse nok altid være kort, da sjælens rejse er lang. Jeg har været ned i 3 af mine tidligere liv.

Jeg er nok en gammel sjæl, der kommer nærmere den dybe forståelse for hvad vi har med os, hvad vi oplever, hvad vi mærker, og hvad vi har tilegnet os.

Vi er en del af vores fortid, af den familie vi har valgt, af det vi skal lærer og af det der er vores skænen.

Igennem livet får vi klar viden om at hovedet er vejen til sandheden, for dit vel&vel. For mig er det ikke korrekt. Det er fint at bruge sit hoved. men som vi ved fra videnskaben er det kun sandheden til vi finder den nye sandhed, Alt er dynamisk og alt er foranderligt.

Med evnen til at gå ned i underbevistheden vil du opleve en anden viden. en viden om dine mønstre, dig selv, dine følelser.
Følelserne er altafgørende for det liv du skaber.

Du rydder ikke op i din indre konflikt ved at få mere konflikt. Såsom skyld, angst, frygt og andre følelser der ender med at du handler væk fra din indre balance.

Dem der kun tror på videnskaben, vil ødelægge dem selv. Kontakten til det guddommelelige forsvinder og kontakten til at vi selv skaber vores liv og kontakten til at der er en mening med alt forsvinder. Jo mere vi forsvinder fra os selv, jo mere vil vi at andre gør det rigtige. Og så begynder alt at gå galt. for vi kan faktisk aldrig styre noget og slet ikke andre som vi mener det skal gøres.
Bliv i eget hus.

Under mine meditationer kommer jeg hurtig ind i en anden verden. Det er en form for hypnose, og en verden der åbner sig til et andet univers.
jeg ser ting som andre ikke kan se. Dette fik mig til at tænke på, hvad jeg mon skulle bruge det til.

Det ene er at healer andre, at få beskeder for skytsånder til den der sidder foran mig. det andet er at lade andre forstå den verden. For den er helt unik og værd at prøve kræfter med.

Derfor har jeg disse 2 timers arrangementer.
Jeg laver en meditation inden på dem der har tilmeldt sig, for at se om der er beskeder eller andet.
jeg holder et oplæg.
Vi laver en meditation og snakker om de oplevelser der er.

Der skal støtte til og rejsen er din. Jeg er der for at hjælpe og guide, som et kærligt skub.

Tillmelding her 26835195
eller på mail heidi@natureteam.dk