Ernæringsterapi med eller uden vegatest:

De fleste af mine klienter bruger mig som en støttende vejleder, om de pludselig bliver syge, eller bliver deprimeret eller de får udslæt eller hård mave eller hovedpine m.m.
Når jeg kender mine klienter, ved jeg hvad de tager og hvad jeg kan hjælpe dem med.
  1. PRIS 225 =  15 minutter, hvor du kan stille et spørgsmål omhandlende simple symptomer og hvilke produkter der skal tages.
  2. PRIS 700 = En times snak, med få vejledning i tilskud ud fra symptomer. Jeg sender vejledningen, der laves inden for den time vi snakker. Der er mulighed for et spørgsmål, der er omhandlende det vi har snakket, efter konsultationen. Ny-opstået symptomer eller familiemedlemmers problemer skal bookes imd på ny tid.
  3. PRIS 1300 = 1 times koncentreret vejledning, med en færdig plan. Det tager ca 30 minutter efterfølgende at sætte alt sammen. (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)
  4. PRIS 2500 = Den bedste behandling er 2 timers intens vejledning, 3-4 mails, evt. opringning.  Efter de 2 timer, bruger jeg tid efterfølgende for at sætte din kørerplan sammen. (Vi kommer omkring kost, tilskud og det psykiske)
  5. DNA profil. Fra 4500 (En test koster 1500,-  Skal du have en test sammen med ernæringsterapi, koster det 700 ekstra for terapien.)

700.- for en time. Efter ca. 1-3 måneder er det muligt der er behov for en opfølgning.

SFSP transformering – terapiuddannelse

Du er måske ikke vant at se hele vejen rundt om et problem. Men der er så meget mere i alt kroppen siger og fortæller end de spørgsmål folk måtte have. Derfor tager alt tid. ❤
Hele denne udannelse koster 69.995
Kh
Heidi Riishøj 26835195 heidi@natureteam.dk

SFSP Transformering – workshop 4 dage – læs mere her 

  • 3995,-

SFSP Transformering – workshop 1 dag

  • 998,75

Foredrag og livsstilshold i dit firma:

  • Pris foredrag 15.000 eks. moms
  • Livsstilshold af 5 gange inkl. 1 times individuel vejledning. (2 timer pr mødegang max. 10 deltagere) ca. 40.000 eks. moms

Vegatest – vejledning i vitaminer og mineraler i helsekost/Nature Team:

  • KUN HELDAGS-arrangementer 30 minutter = 300,- Ingen opfølgning. Giver den vejledning jeg kan på 30 minutter. Intet på mail – men på papir. Her er der fokus på kosttilskud, lidt råd til kost og er der beskeder fra skytsånder får du dem. Det er en samlet testdag, derfor denne pris.