Ernæringsterapi med eller uden vegatest:

1150 ,- = 1 times vejledning,  med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for alle de mails du har brug for. (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

2300,- Den bedste behandling er 2 timers intens vejledning, 3-4 mails, evt. opringning og en færdig kørerplan. Efter de 2 timer, bruger jeg tid efterfølgende for at sætte kørerplanen sammen.  (Vi kommer omkring, kost, tilskud, det psykiske)

650,- Efter ca. 1-3 måneder er det muligt der er behov for en opfølgning. Som koster igen. 650 for en time.

SFSP transformering

Igennem mange år har jeg håbet og ønsket at et samarbejde med det alternative og det konventionelle ville vokse.
En overgang så det du til at nogle læger og højtstående bestemmende mennesker, ville åbne armene for det som vi ved har den største betydning for vores sundhed og helbred, nemlig mad, tilskud og fordydelse i psyken.
Men det var kun kortvarig. Ingen patent, ingen penge at tjene og generelt ingen interesse i den komplekse krop eller det holistiske menneskesyn.
DERFOR starter jeg SFSP transformering 
De fleste af mine klienter bruger mig som en støttende vejleder, om de pludselig bliver syge, eller bliver deprimeret eller de får udslæt eller hård mave eller hovedpine m.m.
Når jeg kender mine klienter, ved jeg hvad de tager og hvad jeg kan hjælpe dem med.
Dette er bare ikke noget der tager 15 minutter eller noget jeg kan svare på over en besked på messenger.
Jeg vil gerne bruge tid og sætte mig ind i folks situation.
Du er måske ikke vant at se hele vejen rundt om et problem. Men der er så meget mere i alt kroppen siger og fortæller end de spørgsmål folk måtte have. Derfor tager alt tid. ❤
Kh
Heidi Riishøj 26835195 heidi@natureteam.dk

SFSP Transformering

  • Pris for første weekend er 2299 og efterfølgende er det 3399

 

Foredrag og livsstilshold i dit firma:

  • Pris foredrag 10.000 eks. moms
  • Livsstilshold af 5 gange inkl. 1 times individuel vejledning. (2 timer pr mødegang max. 10 deltagere) ca. 35.000 eks. moms

Vegatest – vejledning i vitaminer og mineraler i helsekost/Nature Team:

  • KUN HELDAGS-arrangementer 30 minutter = 300,- Ingen opfølgning. Giver den vejledning jeg kan på 30 minutter. Intet på mail – men på papir. Her er der fokus på kosttilskud, lidt råd til kost og er der beskeder fra skytsånder får du dem. Det er en samlet testdag, derfor denne pris.
  • 1 times vejledning,  med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for 2 mails = 1150,- (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

Se mere her om kurserne