Ernæringsterapi med eller uden vegatest:

30 minutters kort vejledning, koster 500,- Der sendes et spørgeskema. Du får en mail med din plan.

1 times vejledning,  med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for alle de mails du har brug for = 1150,- (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

Den bedste behandling er 2 timers intens vejledning, 3-4 mails, evt. opringning og en færdig kørerplan. Efter de 2 timer, bruger jeg tid efterfølgende for at sætte kørerplanen sammen. Denne behandling koster 2300 (Vi kommer omkring, kost, tilskud, det psykiske)

Efter ca. 1-3 måneder er det muligt der er behov for en opfølgning. Som koster igen. 650 for en time.

Igennem mange år har jeg håbet og ønsket at et samarbejde med det alternative og det konventionelle ville vokse.
En overgang så det du til at nogle læger og højtstående bestemmende mennesker, ville åbne armene for det som vi ved har den største betydning for vores sundhed og helbred, nemlig mad, tilskud og fordydelse i psyken.
Men det var kun kortvarig. Ingen patent, ingen penge at tjene og generelt ingen interesse i den komplekse krop eller det holistiske menneskesyn.
Så det blev lukket og langsomt er mere og mere lukket ned. I dag frarådes næsten alt naturligt.
De fleste af mine klienter bruger mig som en støttende vejleder, om de pludselig bliver syge, eller bliver deprimeret eller de får udslæt eller hård mave eller hovedpine m.m.
Når jeg kender mine klienter, ved jeg hvad de tager og hvad jeg kan hjælpe dem med.
Dette er bare ikke noget der tager 15 minutter eller noget jeg kan svare på over en besked på messenger.
Jeg vil gerne bruge tid og sætte mig ind i folks situation.
Vi er ikke vant til at nogle prøver at se hele vejen rundt om et problem. Men der er så meget mere i alt kroppen siger og fortæller eller de spørgsmål folk måtte have. derfor tager alt tid. ❤
Min tid er min løn og min energi og viden skal gå til dem der vil bruge det jeg kan.
Kh
Heidi Riishøj
26835195
heidi@natureteam.dk

Undervisning i selvhelbredelse.

  • Pris 2400
  • Dato = 19 og 20 feb fra kl. 10-15 samt torsdag den 24 kl. 20-22

Foredrag i butik Nature Team:

Foredrag og livsstilshold i dit firma:

  • Pris foredrag 10.000 eks. moms
  • Livsstilshold af 5 gange inkl. 1 times individuel vejledning. (2 timer pr mødegang max. 10 deltagere) ca. 35.000 eks. moms

Vegatest – vejledning i vitaminer og mineraler i helsekost/Nature Team:

  • KUN HELDAGS-arrangementer 25 minutter = 200,- Ingen opfølgning. Giver den vejledning jeg kan på 25 minutter. Intet på mail. Her er der fokus på kosttilskud. Det er en samlet testdag, derfor denne pris.
  • 30 minutters kort vejledning, koster  500,- Der sendes et spørgeskema. Du får en mail med din plan.
  • 1 times vejledning,  med en færdig plan. Det vil tage 30 minutter at sætte alt sammen, hvilket jeg gør og der er mulighed for 2 mails = 1150,- (her snakker vi både kost og tilskud. Vi kommer omkring årsagen og har også fokus på det psykiske)

Se mere her om kurserne