06 dec

Lykken kommer indefra

Følg hjertet

Du kan gå efter din drøm. Du kan få alt hvad du ønsker dig. Problemet er blot hvad ønsker du dig egentlig når det kommer til stykket?

Masse af penge? Lykke? Overskud? Vores tanker kan ønske sig en masse, men er det hvad hjertet ønsker?

Ofte så kan tvivlen opstå når andre sætter spørgsmålstegn. Selvfølgelig er det ok at stille spørgsmål, fordi det skaber en overbevisning for andre om at det valg du træffer er det rigtige for dig. Samtidig bliver du også mere sikker på at det du vælger, er det rigtige for dig. Men hvis folk stiller spørgsmål som

”kan du tjene på det”, ”er det et rigtig job”, ”hvis det nu bliver som du tro, så er det jo godt” SÅ mærke du at andre tvivler, at andre ikke tror på ideen. Du mærker også at det handler om penge og tryghed. Det handler ikke om dig, men deres egen frygt.

Alle kan, også dig, hvis de vil, få eller skabe et job uanset hvad der er, der giver dem penge. Det er vigtigt at følge sit hjerte.

 

Som udgangspunkt ønsker alle sig en person at dele livet med, eller blot nogle tætte venner. Vi ønsker nogle der forstår en, nogle der acceptere en, et sted hvor vi kan være os selv. Vi ønsker os et job der giver mening, der giver glæde. Nogle ønsker udfordringer andre ønsker forudsigelighed. Vi er alle forskellige.

Mange jeg møder er ikke lykkelig på deres job. De tænker hele tiden på at finde noget andet eller tage en uddannelse eller gå ned i tid. De fleste lever udfri tankerne ”jeg lever ikke for mit job, jeg har et job for at leve.”

Lykke kommer indefra ikke udefra, ikke fra materiale goder. Lykken kommer af at finde sig selv og finde den vej der giver mest mening og skaber glæde. Du skal leve med en følelse af taknemmelighed, hvor du ikke kan andet end smile, hvor du kigger på omverden med glæde og er glad på alles vegne for det de har opnået.

Du skal kigge dig i spejlet og være tilfreds. Tilfreds fordi du gør alt det du ønsker.

Det nytter ikke at være jaloux eller misundelig. Er du det så har du ikke fundet din rette hylde. For har du valgt at være social og sundhedsassistent med hjertet, er du glad hver dag, du hjælper andre, du er taknemmelig. Du er også taknemmelig, selvom din bil ikke er verdens største eller du ikke har et hus til mange millioner. Fordi du har valgt din vej og den giver dig glæde og derfor er du glad over den bil du har og det hus du har.

Der er ikke mange der har denne ultimative lykke.

Det første skridt er at finde ud af hvad du virkelig gerne vil. Skriv ned hver gang du virkelig er glad/lykkelig. Mærk når du føler dig godt tilpas, når du føler dig dygtigt, når du føler dig glad og smiler, når kroppen har en følelse af behag over livet.