Lisbeth siger

Jeg er utroligt glad for at have fundet Heidi Riishøj. Hun er både entusiastisk, energisk meget vidende, og spænder både over traditionel medicin, alternativ medicin og behandling i et holistisk perspektiv. Hun undersøger gerne nærmere, når jeg kommer med en besked, som jeg har fået af lægerne på hospitalet.

Heidi er en stor støtte i en svær tid, hvor jeg kæmper med min lungekræft og ikke synes, at jeg får hjælp nok i det etablerede system. Heidi sammensætter en realistisk kostplan, finder de kosttilskud, lige netop jeg og min situation kræver, rådgiver om homøpatisk medicin mm. – og især sparrer hun med mig i forbindelse med mit møde med en ny, ukendt og skræmmende situation, så jeg kan holde modet oppe. Heidi glædes med mig, når der sker fremskridt, og trøster, når verden er imod mig.

Jeg har kun kendt Heidi i lidt over 2 måneder, hvor hun har rådgivet mig, og resultaterne viser sig at være fremragende. Mine svulster er svundet forbløffende meget på den korte tid, og kræften i lymfeknuderne er ligeledes svundet. Jeg er helt sikker på, at det ikke kun skyldes kræftmedicinen. Heidis gode vejledning og ernæringsterapi har helt sikkert gjort sit til at kræften er svundet ekstra meget. Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi og alt det, hun kan. Hilsen Anne

jeg har Været ved Heidi ernæringsterapi en gang.. jeg lærte at kroppen har brug for nærig og dermed ikke Være fedt forskrækket. . Det var godt med sparring på mail efterfølgende at få professionel ekspertise når jeg mødte mine udfordringer.