02 apr

Kost som medidin

Mad som medicin

Jeg ved det er hårdt, når man er syg. 😔
Uanset hvad du fejler, om det er cancer, stress, diabetes, gigt eller andre autoimmune sygdomme m.m. så kan det føles uoverkommeligt.


Hver enkel celler arbejder på højtryk i kroppen. Hver enkel celle vil dig det bedste. Du påvirker selv din krop til sygdom. Om det er fysisk via dårlig mad, manglende motion m.m. eller via det psykiske.
Efterhånden er det klart at tanker kan gør os fysisk syge. Tanker kan påvirke til sygdom.


Det betyder at følelserne/tankerne samarbejde med det fysiske. og omvendt. Skal du blive rask skal du både arbejde med det fysiske og det psykiske.

Mad betyder for mig alt, da det gjorde mig rask. Ikke kun fra min allergi, men også fra min anoreksi og fra min langvarig betændelsestilstand. Jeg forstod, ved at læse og uddanne mig, hvad mad, vitaminer, mineraler, flavonoider m.m. gjorde for kroppen.


Jeg forstod at mangel på mad havde givet mig betændelse i hele kroppen. Jeg forstod af dårlig ernæring kombineret med følelsesmæssig stress, der opstod ved at forlade min religion sammen med en graviditet som 20årig, gav mig allergi. Jeg forstod at maden, positiv takegang, optimal med næringsstoffer, tilpasset motion var byggesten til et liv uden sygdom.


Da jeg fandt at overvægt i sjældne tilfælder handler om kalorier, men mere om forkert sammensat kost og kost der skaber intolerence begyndte jeg at spise mig rask.


Jeg valgte en anden vej. En vej der hele tiden åbner op til mere og mere frihed. En vej der åbner positive energier. En vej der åbnede spirituelle kanaler jeg ikke troede jeg havde.

En vej der har hjulpet mig til at være 100% tilstede hos mine klinter. Jeg kan tilføre energi, positivitet og ekspertviden til mine klienter.

Jeg er taknemmelig for at jeg har oplevet. Alt hvad livet har lært mig.


Du kan træffe et valg. Der er ingen grund til at blive der hvor du er, hvis du ikke kan lide det du ser og du kan mærke negativ energi, vælg en ny vej.