Heidi Riishøj

Heidi Riishøj

Ernæringsterapeut og mor til fire.

”Jeg er mor til fire. Vi bor i et hyggeligt bindingsværkshus i Over Hornbæk ved Randers. I de sidste 14 år har jeg ejet en behandlervirksomhed, der hjælper mennesker med at spise sig ud af sygdomme. Via ernæringsterapi og et helhedsorienteret syn på kroppen giver jeg dig indsigt i hvordan du kan spise dig til et sundere, gladere og stærkere liv. Efter flere år med foredrag, slankehold, individuelle behandlinger og undervisning ved jeg, at den rette ernæring er vejen frem til et godt liv og et sundt helbred.”

The missing link

”Jeg er sygeplejerske, cand.scient.san, akupunktør, kost- og ernæringsterapeut. Dermed har jeg viden om både det medicinske og naturmedicinske og ser mig selv som et link mellem de to verdener. I Danmark lider ernæringsterapi fortsat under manglende anerkendelse i konventionelle lægelige kredse. Rejser du udover landets grænser, er synet på ernæringsterapi dog langt mere positiv. Dette har jeg selv erfaret på arbejdsophold i blandt andet USA, Kina, Tjekkiet og England, og det er med basis i blandt andet de erfaringer, at jeg nu bygger bro mellem alternative og mere konventionelle behandlingsformer. Jeg arbejder med evidens, viden og erfaringer, så du får det bedste fra begge verdener – for derigennem at opnå balance.”

Energi

”Når jeg behandler, holder foredrag eller underviser, vil du opleve min intense energi. Jeg har et stærkt output og får mennesker med mig. Det skyldes først og fremmest, at jeg giver mig 100 % hen, til det jeg laver, og til dig jeg er sammen med. Jeg brænder for, at du får det bedre, og det kan du mærke. Jeg deler gavmildt af min viden og mit nærvær.”

Troværdighed

”Det er vigtigt for at mig, at du bliver set og hørt, der hvor du er i dit liv. Det er vigtigt at du kan mærke min viden, der giver dig tryghed. Stop alle mulige hurtige fix, få styr på tingene i det tempo det kræver. Jeg er din støtte og din klippe.”

Overblik og indsigt

”Forstår du din krops sammenhæng, når den bliver syg? Det gør jeg, og den viden formidler jeg, målrettet til dig. Og jeg slipper dig først, når du er godt på vej videre.”

CV

  • Jeg er født i 1975 og har 4 børn.
  • I 2002 blev jeg uddannet sygeplejerske. Derefter blev jeg uddannet akupunktør og lidt senere ernæringsterapeut. Blev oplært igennem 1 1/2 år i brugen af Vegatest
  • I 2012 blev jeg færdig med 2 1/2 års overbygning på min bachelor; en kandidatuddannelse fra Aarhus Universitet. Jeg har lavet 2 forskningsprojekter på amatørbasis og har igennem 4 år arbejdet som projektsygeplejerske.
  • Jeg har boet i Aarhus, København og Randers.
  • Har arbejdet som sygeplejerske på et plejehjem, med demente, parkinson og andre lidelser
  • Arbejder på akutafdelingen i Randers
  • Har et firma med min mand http://www.natureteam.dk
  • Min viden opdaterer jeg løbende, hvilket er medvirkende til min SA registrering som ernæringsterapeut. Jeg har været i USA flere gange samt Kina, England, Tjekkiet etc.