Jette med vaccineskade

Jeg har været syg i knap 3 år med langvarig feber, hovedpine, kvalme og en masse andre ting. Utallige indlæggelser er det efterhånden blevet til – er undersøgt fra a-z af alverdens kloge læger + jeg er blevet fyldt med en masse syntetisk medicin = bivirkninger og stadig uden at nogen kunne fastslå en diagnose.
Så udsendelsen “de vaccineret piger” og var sikker på det var den vac. jeg var blevet syg af.

Lægerne afviste det, så jeg måtte selv ud og opsøge hjælpen en anden vis. Jeg læste en masse om den alternative verden og fandt frem til, at jeg ville prøve en vega-test. Jeg ringede til Heidi og vi fik os en god snak og få dage efter fik jeg en tid til en vega-test og en konsultation. Jeg skulle prøve nogle homøopatiske dråber, Vitaminer og mineraler, droppe hvede og mælkeprodukter. Min krop var drænet for energi og vaccinen havde ødelagt så meget, troede aldrig jeg ville komme ovenpå igen. Heidi sagde der ville gå omkring 6 uger før jeg ville kunne mærke en bedring – det gjorde jeg efter de 6 uger. Mine symptomer begyndte ligeså stille at blive bedre. Har været der nogle gange siden og hver gang er det kun gået frem ad. Fantastisk følelse igen at kunne det, som man gjorde før man blev syg.

Min oplevelse af ernæringsterapi er at det hjælper – bare hæng i.
Vegatesten gav mig et indblik i hvordan min krop havde det indeni og hvilke tilskud jeg havde brug for – min kørte på meget lav blus. Heidi er en fantastisk veluddannede person – som har hjertet på rette sted. Hun er lyttede og ved hvad hun snakker om – er yderst omhyggelig. Hun har hjulpet mig igennem en hård tid, hvor alle andre havde opgivet.

Kh Jette