05 mar

Sæt dig fri – opnå alt

Ved du hvad du vil? Går det fremad? Udvikler det sig?

Nyder du at følge dine ønsker?

Det er en god ting at leve efter de inderste følelser og mærke glæde, lykke, frihed, kærlighed, og opdage at alt bare sker efter dine ønsker og drømme.

Når du går efter det der gør dig lykkelig, det der føles positivt, det der føles let, så vil livet/energien strømme igennem dig.

Den smukke følelse af perfekt lykke opnås fordi du har givet slip. Du lader KILDEN / loven om tiltrækning / energien give dig det du sender ud. Kilden samarbejde altid. Den giver dig det du sender ud, tilbage.

Hvis du ikke får alt du ønsker er det fordi du sender tvetydige informationer ud. Det kan meget vel være at du går for meget op i fakta, vil regne tingene ud eller bare undgår at leve i vibrationen af inderste lykke.

Et tegn på at du skal ændre dit energiflow, er hvis der sker modstand, hvis der er tunghed. Du vil opleve at alt du ønsker går for langsomt. Du oplever en tøven, tvivlen og klagen. Du bremser simpelhed det du virkelig ønsker med negative vibrationer.

Husk dette – for at få positiv energiflow og få det du ønsker

  • sig dit ønske højt,
  • skriv det ned
  • meditere
  • Giv slip og lad dig styre af energierne – dine egne energier (Kilden)

Lad det positive, det du ønsker fylde både din bevidsthed som din underbevidsthed.

Et liv uden modstand:

Vejen til mindst modstand eller vejen til mest tilladelse. Det er hvad alle ønsker. Du kan få alt du ønsker. Du skal stoppe alt modstand. Alle tanker der skaber tvivl skal undgås.

Når modstand forsvinder, vil du opleve fantastiske ting. Du vil møde de rigtige mennesker. Du vil opleve positiv energi omkring dig.

Lad din indre energi guide dig til alt du ønsker.

Modstand opstår ved at tænke på alt det du ikke har, på det du mangler, på kærligheden der ikke er der. Uden at være bevidst om det, ender du med at tænke på alt den modstand der er til målet i stedet for at leve i en glæde og VIDE at alt kommer når det kommer, i den rækkefølge det skal.  

Når du er manifestere det liv du ønsker skal du

  • Step 1 = Spørg (Jeg vil have ægte kærlighed)
  • Step 2 = Kilden/energien vil besvare
  • Step 3 – Derfra skal der gives slip – slap af. Du vil blevet guidet, inspireret, påvirket. Lev livet som du har ægte kærlighed.

Du vil være det rette sted på det rette tidspunkt. Alt åbner sig som det skal. Alt er ok.

OBS: Passion, kærlighed og klarhed er følelser vi elsker og alle vil stræbe efter.

STOP DETTE

Det indbefatter ikke at ligge sig under for andre, måle sig med andre, tænke hvis de bare var anderledes, at vil kontrollere andre. Du skal ikke ændre verden eller redde den. Du skal ikke fixe ting der er gået i stykker. Du skal ikke have fokus på alle omkring dig.

Du skal skabe din egen virkelighed. Dit eget liv. Mærke dig selv. Være dig selv. Stå ved dig selv. Sætte din energi fri og lade livet/kilden/energierne komme. Bare liv i 100 % overenstemmelse med glæde, kærlighed og positiv energi.