05 okt

Tager du kosttilskud?

KOSTTILSKUD – tager du det? Læser du hvad du skal tage i blade? STOP op
I denne weekend blev jeg bekræftet i HVORFOR I skal vide mere. Få professionel vejledning.

Jeg snakkede samt skrev med en dejlig pige, der læser alt muligt i blade, på nettet, snakker med diverse firmaer og behandlere. Hun er MAX forvirret. Og efter lang tid, måtte jeg erkende at det kræver en ordentlig vejledning.

Hvad er op og ned i hvad du skal tage.
Mine kurser handler om dine symptomer, dit liv og at jeg giver alt min viden, så du kan få dig et overblik og dermed leve dit liv efter hvad DIN krop vil!!

Dog må jeg også starter med at hjælpe alle med deres tilskud. ALLE der tager kosttilskud, må vide noget mere om hvad og hvorfor de tager det de gør.
Og der er mange kloge mennersker – men når du vælger de hurtige løsninger og prøver at få opklaret hvad der skal til, i brudstykker, så får du aldrig helheden!

Jeg tilbyder blandt andet
1) Telefon / skype / fysisk møde hvor vi går igennem symptomer og de tilskud du tager. Det tager 1 time, hvor du inden har udfyldt et spørgeskema. Dette handler udelukkende om at få styr på dine kosttilskud, understøtte kroppen med urter i form af te eller tilskud. Endvidere vil der være ekstra hjælp via homøopati.

Skriv en mail på heidi@safehealth.dk eller ring på 26835195

Jeg er sygeplejerske og har arbejdet med forskningsprojekter, er uddannet akupunktør og ernæringsterapeut. Jeg har brugt 13 år med fokus på vitaminer/mineraler og øvrige kosttilskud.