Nu står jeg der, endnu engang, i den ende af systemet, hvor der ingen hjælp er at hente til jer med skader efter vacciner.
Jeg havde en samtale med en sygeplejerske der passede dem der døde af livmoderhalskræft og hun synes vaccinen var det eneste rigtig, velvidende at den ikke beskytter alle og der stadig dør nogenlunde det samme antal af livmoderhalskræft.
Men hun så på mig, som om jeg ikke forstod hvor skrækkeligt hun have det med hendes oplevelser. Jo det har jeg, min moster døde af livmoderhalskræft. Min mormor er død af tarmkræft. Jeg var tæt på dem og var der under den sidste tid. Jeg har set mange døde. Der er et system der vil hjælpe.
Men er der nogle der overhovedet forstår mennesker med bivirkninger? Mennesker der ikke bliver hørt, mødte eller set.
Dem der kommer med bivirkninger får at vide det er stress, noget de bilder sig ind, noget der går over igen – de bliver ikke hjulpet og der er ingen hjælpe at hente.
Jeg har stået med HPV pigerne, hvor de ikke kunne gå, eller de havde feber kontinuerligt, eller de var trætte, udmattet, havde kvalme. Jeg har set hvordan vores system behandler folk efter hvad de mener er rigtigt.
Derfor handler det som sker ikke om omsorg, næstekærlighed eller at vise samfundssind.
Og igen må jeg sande at tiden er inde til at bivirkningerne til vaccinen ruller ind og desværre er de unge meget udsat.
Jeg kan hjælpe dig.
Har du bivirkninger kan jeg hjælpe med kosttilskud, urter og homøopati
Selv kosten kan gøre en stor forskel.
Der er en del der skal rettes op og der er kun en vej, det er fremad. Der vil være ændringer og noget der skal prøves af. Alt kun med positiv virkning.
Min pris er 1150 for 1 time inkl. din plan tilsendt, inkl. kommunikation via mail. jeg følger dig. Og du kan skrive og ringe.
Det er min tid der betales for og jeg er der – skal der større ændring til, da mødes vi igen (online eller fysisk) og da koster mødet kun 500.
Studerende uden arbejde er halv pris.
OBS: alt efter underliggende sygdomme, kan den store gennemgang med kostplan m.m. være nødvendig. Da koster det 2300.