Dit-Liv online møder

Vil du have indre ro, stille spørgsmål omkring sundhed, have dagens besked/citat m.m. have fokus på din krop spirituelt, fysisk, socialt og psykisk, så er dette lige noget for dig.
Vil du guides, have døre der åbner sig, se helhed, få et kærlig skub,?
Fra 1 maj 2022 tilbyder jeg en unik mulighed for sammenhold, hjælp, omsorg, viden, meditation og inspiration.
 
Jeg går online 1-2 gange om ugen (I alt 7 gange pr måned) – du er velkommen alle gange eller blot de gange du kan.
Uge 20 – Tirsdag kl. 20-21 & Torsdag kl. 20-21
Uge 21 – Tirsdag kl. 20-21 & Torsdag kl. 14-15
Uge 22 – Onsdag kl. 8-9 & Fredag kl. 8-9
Uge 23 – Onsdag den 8. kl. 8-9
Uge 24 – Tirsdag kl. 20-21 og Torsdag kl. 14-15
Uge 25 – Onsdag den 22. kl. 8-9

Jeg starter med at læse en besked / et citat (det kan være Lad ikke det sted, hvor du står, skræmme dig. Alt, er et biprodukt af en eller anden energitilpasning, som kun giver dig stærkere klarhed om, hvad du ønsker – og vigtigst af alt, vil de give dig større følsomhed omkring, om du er modtagelig eller fastlåst.) 

(Giv dig selv tid til at få balance i energien, og handling vil blive ubetydelig. Hvis du ikke tager dig tid til at få energien i balance, hvis du ikke finder den indre ro i hvad du vil, vil ikke nok handling i verden gøre en forskel)

Derefter vil der være plads til spørgsmål og/eller der vil være et emne. Det kan være 5G, eller styrkelse af immunsystemet eller sol&D-vitamin o.s.v.

Efter 45 minutter, mediterer vi i fællesskab i 15 minutter. Det er alt fra guidet meditation, til musik der lyttes til, til indisk eller shamansk tomme m.m.

Jeg sender en mail med citatet, hvad der er relevant efter hvilket emne eller spørgsmål samt et link til meditationsmusikken.

Jeg svarer dog ikke på spørgsmål via mail. Disse kan stilles ved næste møde.

Der er en facebookgruppe, som kun er for de der betaler hver måned, hvor alle kan kommunikere med hinanden og have et fællesskab. Der vil jeg også ligge det jeg sender i mailen, ind samt andet.

Det koster 199,- pr måned eller 50 pr. gang. Ved blot at meditere 15 minutter er nok til at få ro og balance.

Det betyder at du vil få viden, kan stille spørgsmål og samtidig holde fast i meditation, ved at være fælles om dette 2 gange om ugen

Meld til på 26835195 eller heidi@natureteam.dk
Gruppen på Facebook findes her
https://www.facebook.com/groups/1706302143061494

SFSP transformering

Transformer dit liv på 1 år.

10 moduller