Foredrag om vaccinebivirkninger – DATO = 23 september kl. 20-21:30

Hvor er hjælpen?

Jeg havde en samtale med en sygeplejerske der passede dem der døde af livmoderhalskræft og hun synes vaccinen var det eneste rigtig, velvidende at den ikke beskytter alle og der stadig dør nogenlunde det samme antal af livmoderhalskræft.

Men hun så på mig, som om jeg ikke forstod hvor skrækkeligt hun have det med hendes oplevelser. Jo det har jeg, min moster døde af livmoderhalskræft. Min mormor døde af tarmkræft. Jeg var tæt på dem og var der under den sidste tid. Jeg har set mange dø.

Men er der nogle der overhovedet forstår mennesker med bivirkninger? Mennesker der ikke bliver hørt, mødt eller set.
Dem der kommer med bivirkninger får at vide det er stress, noget de bilder sig ind, noget der går over igen – de bliver ikke hjulpet og der er ingen hjælp at hente.

Jeg har stået med HPV pigerne, hvor de ikke kunne gå, eller de havde feber kontinuerligt, eller de var trætte, udmattet, havde kvalme m.m.. Jeg har set hvordan vores system behandler folk efter hvad de mener er rigtigt.

Derfor handler en vaccine ikke om samfundssind eller omsorg og næstekærlighed. Det handler om hvad nogle mener er det bedste for dig og samfundet, sat i skyggen af deres gene interesse.

Og igen må jeg sande at tiden er inde til at bivirkningerne til vaccinen ruller ind og desværre er de unge meget udsat.

Jeg har besluttet at gøre alt for at hjælpe dem

Har du bivirkninger kan jeg hjælpe med kosttilskud, urter og homøopati

OBS: send en mail til mig på heidi@natureteam.dk
Jeg vil gerne have indsamlet alle bivirkninger inden denne aften

Mit telefonnummer er 26835195 – Der sker betaling og er du i tvivl om noget kan du ringe.

Jeg vil fortælle hvad der sker og hvorfor (Så meget der kan findes på det område) Og dertil vil jeg komme med konkrete forsalg til hvad der kan hjælpe. Alle råd vil blive sendt via mail.

Mindfulness, kost, tilskud og Gong til din energi
Dato = 29 september kl. 19-22 – 495 dkk

Trætheden er en overskyggende udfordring hos mange. Træthed kan opstå af mange årsager. Dog ser vi at det press / stress der er både fysisk og psysisk hos de fleste, påvirker binyrerne og giver en større eller mindre grad af binyretræthed. Måske du har svært ved at vågne og er langsom til at komme i gang. Måske du bare er træt hele dagen. Måske du er træt om eftermiddagen, så irritationen går ud over familien eller dine omgivelser. Træthed kan være ødelæggende for den gode energi og for det liv mange ønsker at leve.

Træthed kan rettes op på, via ro og energibalance. Det kan rettes op på via kosttilskud og homøopatisk behandling.
Derudover vil forståelse for hvordan og hvornår der skal spises, kunne hjælpe mange med at genopbygge deres energi.

Det er et utrolig vigtigt og spændende område.

Kom med til denne skønne aften, hvor vejen til energi findes.

Der er  plads og rum til lige netop dig.

Mindfulsness / meditation grounder dig – det åbner en lille dør til dit indre og giver måske nogle svar, du har brug for i din videre selvhelbredelse.

Alle tanker kan påvirke vores krop negativt. Og da vores system arbejder i helhed, vil psykisk stress, fysisk stress, traumer m.m. påvirke kroppens energi.

Det er på tide vi går ind i os selv, finder os selv og elsker os selv.
Denne aften, med Heidi Riishøj og Lise Pilgaard vil vi starte med
meditation
Derefter fortæller jeg om træthed, binyrerne, symptomer og hvad der kan gøres.
Vi slutter med gong – Det er helt utroligt fantastisk!

Spirituel forståelse og meditation
Næste gang den 2 oktober kl. 13-15
Pris 249,- pr person

Der er mere mellem himmel og jord. En sætning jeg har hørt mange gange. Dog uden at nogle tør gå ind i dette.

At tro på noget, har alle behov for. Uanset hvad der er, så har mennesket brug for at tro. Nogle bliver firkantet, og mener ikke at videnskab og gud kan gå hånd i hånd. Nogle føler sig bedre vidende og ophøjet.

Uanset uddannelse og overbevisning, tror jeg på det guddommelige. Ikke på himmel og helved, eller de 144.000 eller på den nye verden m.m.

Jeg tror på engle, skytsånder, afdøde kontakt m.m.. Jeg tror på at sjælen er på en rejse. Nogle gange bliver det en kort rejse i den fysiske krop og andre gange en lang rejse. Dog vil den rejse nok altid være kort, da sjælens rejse er lang. Jeg har været ned i 3 af mine tidligere liv.

Jeg er nok en gammel sjæl, der kommer nærmere den dybe forståelse for hvad vi har med os, hvad vi oplever, hvad vi mærker, og hvad vi har tilegnet os.

Læs mere her