Alt du ønsker

Få alt du ønsker

Når glæden føles hele vejen igennem kroppen. Når du føler du er i et med positiv energi. Når det hele føles let, ja helt perfekt.

Denne følelse vil alle opleve. Men ofte er det i meget kort tid. Hvorfor? Hvorfor anstrenger og kæmper vi sådan for at opnå de øjeblikke af ren lykke. Hvorfor har vi overbevidst vores inderste om at lykke ikke er vedvarende, at livet er hårdt, at vi skal arbejde hårdt, at vi skal bevise noget overfor andre, at intet er nemt og intet kommer af sig selv!

Kilden, energien, dine guider giver dig hvad du sender ud. Du kan ikke smage det, rører ved det, se det eller lugte det. Men energierne er der. Det er dem der skaber dit liv, for de/det/den (lad os kalde det receptorer) tager imod din energi og skaber vejen for dig.

Lad os tage det helt ned på jorden. Da kan det sammenlines med at glæde skaber glæde. Vrede skaber vrede. De impulser vi sender ud påvirker andre. Det andre sender ud påvirker os. Vi er energi, livet er energi, verden er energi, universet er energi. Energi skabes og du får den vibrationelle energi tilbage du sender ud.

Skab det du liv du ønsker. Forstår dit indre og skab alt du virkelig ønsker. Ikk kun tankerne kan skabe det, men følelserne.

Derfor skal du stoppe op, have tid, mærke dig selv. Ligge mærke til alt det smukke, føle det dybt inde som en orgasme. Lad kroppen fyldes op med postive vibrationer. Meditation, glæde, afslappelse skaber forbindelse til dine sunde og gode vibrationer, der vil skabe alt du ønsker.

Alt efter hvor rolig du er, kan du skabe det på kort eller lang tid. Dog tager ting tid. men undgå at sige “Hvad hvis” du kan ikke kigge på alle riskoerne. Selvfølglig kan vi ikke ignorere hvad der sker. Men i processen til at ville noget og ønske noget og spørge efter noget, kan vi ikke tænke på de fakta vi har lært og skabe et univers af ting vi ved der ikke kan gå. For så lykkes det aldrig.

Beslut dig hvilken virkelighed der giver dig mest glæde. Skal du hele tiden bruge tid på tanker om, “hvordan det hele lykkes” er det som at skabe en labyrint du måske aldrig når igennem. Læn dig tilbage og kig på at alt udvikler sig som det nu engang gør.