Foredrag

Mit ønske er at lade dig inspirere til at vælge en sundere livsstil. Dette er fordi mange har det dårligt eller bliver syge hvis de spiser usundt. Som sygeplejerske ønsker jeg ta kunne gøre en forskel.

Jeg har fundet ud af, at svære budskaber formidler jeg let forståeligt. jeg elsker at dykke ned i svære emner, når det handler om kost, kroppen, vitaminer m.m. og formidle det videre til dig, dine kollegaer og dermed hjælper dig, din familie, dine ansatte eller kollegaer.

Undgå forvirring om kost og tilskud.
Book foredrag som vil give dig konkret viden og forståelse for kostretninger, tilskud m.m.  Det er et meget inspirerende, energisk og fangende foredrag der giver dig klarhed, forståelse og ro omkring din kost.

Der er også mulighed for at booke et foredrag om alt der handler om sygdom og sundhed og herunder selvhelbredelse. Jeg holder blandt mange, følgende

  1. Allergi. Hvilken kost kan hjælpe allergiker. Hvilke tilskud virker mod allergi. Få fantastisk viden med dig hjem om forebyggelse af allergi. Dette hjælper utrolig mange. Allergi kan bedres radikalt1
  2. Kræft skal ses i en helhed. Book et foredrag der fortæller om det forebyggende, det behandlende aspekt eller vedligeholdelse af en sund krop efter en kræftsygdom.
  3. Smerter, herunder gigtsmerter, fibromyalgi m.m. Hvem har ikke haft smerter? Smerter der hæmmer ens dagligdag. Om det er hovedpine, i kroppen, i led så findes der samlet hjælp. Få konkrete råd, forstå helheden. Få hjælp med kost og tilskud.
  4. Overvægts mange ansigter. Overvægt er ikke kun at spise for mange kalorier. Overvægt kan komme af for få kalorier, det kan komme af stofskifteproblemer, for lidt søvn m.m. Hør om alle veje ind og ud af overvægten og få konkrete råd til at sætte kosten rigtig sammen.

Styrk din generelle sundhed og få mere energi, overskud og elsk dig selv – dette er med konkrete og enkel råd, du kan bruge med det samme, uanset hvilken sygdom / ubalance du har.

Folks udtalelser: “Jeg troede jeg viste rigtig meget om sundhed, men når Heidi fortælle fandt jeg ud af at jeg intet vidste” Vinnie Møller 

Kære Heidi, tak for et fantastisk spændende foredrag om Ernæring og Tallerkenfordelingen i København.. Det er vildt, at du efter 20 års venskab, kan positivt overraske med din begejstring og viden.. Jeg blev fuldstændig blæst omkuld og vil gerne opfordre alle til at komme og høre dig.. for du er mega cool og en kæmpe oplevelse for alle der interesseret sig for kost.. kh. Peter

Det er altid muligt at skræddersy et foredrag til din virksomhed, dit uddannelses sted eller din forening