Foredrag

Svære budskaber kan formidles let forståeligt.
Med min erfaring og viden vil der være noget for alle.
udover det komplekse i mad og tilskud og sygdomme, er der også medicin der kan forstyrre.
uanset hvad der er af udfordringer kan der skabes en større forståelse og en større indsigt og en bedring af sygdommen.
meget kan skabes i cellerne via et foredrag. Meget kan skabes, via følelserne, når forståelse skabes.

Forvirring om kost, kosttilskud, det psykiske og homøopati.
Book foredrag som vil give dig både viden og forståelse for kostretninger, tilskud m.m.  Det er et meget inspirerende, energisk og fangende foredrag der giver dig klarhed og forståelse.

Foredrag kan være alt fra

  1. Allergi. Hvilken kost kan hjælpe allergiker. Hvilke tilskud virker mod allergi. Få fantastisk viden med dig hjem om forebyggelse af allergi.
  2. Kræft skal ses i en helhed. Book et foredrag der fortæller om det forebyggende, det behandlende aspekt eller vedligeholdelse af en sund krop efter en kræftsygdom.
  3. Smerter, herunder gigtsmerter, fibromyalgi m.m. Smerter der hæmmer ens dagligdag. Om det er hovedpine, i kroppen, i led så findes der mange muligheder for hjælp. Få konkrete råd, forstå helheden. Få indsigt i din krop via kost og kosttilskud.
  4. Overvægts mange ansigter. Overvægt er ikke kun at spise for mange kalorier. Overvægt kan komme af for få kalorier, det kan komme af stofskifteproblemer, for lidt søvn m.m. Hør om alle veje ind og ud af overvægten og få konkrete råd til at sætte kosten rigtig sammen.

Styrk din generelle sundhed og få mere energi, overskud og elsk dig selv.

Folks udtalelser: “Jeg troede jeg viste rigtig meget om sundhed, men når Heidi fortælle fandt jeg ud af at jeg intet vidste” Vinnie Møller 

Kære Heidi, tak for et fantastisk spændende foredrag om Ernæring og Tallerkenfordelingen i København.. Det er vildt, at du efter 20 års venskab, kan positivt overraske med din begejstring og viden.. Jeg blev fuldstændig blæst omkuld og vil gerne opfordre alle til at komme og høre dig.. for du er mega cool og en kæmpe oplevelse for alle der interesseret sig for kost.. kh. Peter

Det er altid muligt at skræddersy et foredrag til din virksomhed, dit uddannelsessted eller din forening.