Foredrag, ernæring m.m.

Jeg hjælper dig på vej med kosten

Målrettede kostændringer udgør formålet for et ernæringsterapeutisk forløb. Ved at tillægge en holistisk tilgang til opfattelsen af kost, tages der hensyn til individuelle forhold omkring fødevarereaktioner og eventuelle mangler i næringsstoffer. Netop fordi behandlingen er individuel, giver det god mening at integrere en såkaldt vegatest i forsøget på at få indsigt i den enkelte krops funktioner.

Vegatest er en test, som måler kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Som udgangspunkt ved vegatesten intet om klienten, og vil efter testen præsentere belastningssymptomer.

I forbindelse med testen, bruges et Vegatest – apparat, hvor klienten holder fat om en håndelektrode. Via et punkt i hånden eller på en finger på den modsatte hånd, sendes svingninger (milde strømninger) ind i kroppen. Gravide efter 3 måneder kan få taget testen. Personer med pacemaker kan ikke testes.

Vegatesten måler blandt andet om kroppen er belastes med vira, bakterier, giftstoffer, tungmetaller eller svampe. Der testes også for psykiske chok og stressbelastninger.

En vegatest vil ofte ende op med, at klienten tilbydes naturmedicin, herunder kosttilskud, homøopati og urter, som kan igangsætte en udrensning og regenerering af kroppen.  Det drejer sig om, at finde og fjerne blokeringer i kroppen. Dybden af behandlingen determineres udelukkende af kroppens reaktionsmønstre.

Jeg tester og behandler klienter med alle former for lidelser og symptomer. Et typisk behandlingsforløb strækker sig over tre behandlinger fordelt over ca. et halvt år med ernæringsterapi. Dog fortsætter egen behandlinger via fortsættelse af god kost og enkelte tilskud. En kronisk sygdom kan tage to år at få i balance.