Spirituel workshop

Få tanket din livsenergi op. Få vent dine tanker til noget positivt. Tiltræk alt du ønsker.

Vi har en tendens til at komme i en negativ spiral. Vi tænker negativt om andre. Vi tænker negativt om os selv. vi sukker. Vi synes ting kan være hårdt. Alt for mange skaber negativ energi og får negativ energi tilbage.
Hvis du vil vende din udmattelse, sygdom og dit liv til noget perfekt og positivt, skal du holde dit sind ved lige med positive tanker og energi.

Fra den 24 september og hver anden uge, er du velkommen. Det koster 100,- og du kan betale på forhånd eller komme uanmeldt.

Det starter kl. 11 og slutter kl. 1230

Vi starter med en mini meditation. Jeg underviser / guide dig i loven om tiltrækning. Hvad vi skal have fokus på m.m. Vi tager dine enmer om der er svære og får dem vent til noget positivt.

Jeg bruger universets energier, så du får hjælp til at skabe et nyt fundament.

Formål
Du kan holde den positive energi. Du får vendt tankerne til noget positiv. Du får ro i hovedet. Du får vedligeholdt og styrket din meditation. Du skaber det liv du selv ønsker. Du bliver en del af den energi du har det bedst med.

Kom til spirituel guidening.

Hver tirsdag i ulige uger (OBS evt. ferie, da er det aflyst) fra 11:00 – 12:30 – Gl. kjølvej 3, Randers
Tilmelding sker via 26835195 – det koster 100,- pr gang. Du kan komme uanmeldt, men er der optaget må du gå igen. Max 12 pr. gang 🙂

Den 1. oktober
Den 29. oktober
Den 12. November
Den 26. November
Den 10. December