Overgangsalder; Intro-aften den 2 maj

Overgangsalder, er du der:

Hormonerne ændres langsomt med alderen. Allerede i start 40’erne begynder visse hormoner at ændres. Omkring de 45 år, er chancen for at blive gravid forsvindende lille.

Allerede her, påvirkes vores tanker, da vi går ind i en anden tid. Vi skal forholde os til en ny fase, hvor graviditet ikke er muligt plus vi mærke at kroppen ændres og små symptomer kan opstå.

Måske har du allerede oplevet PMS symptomer, som angst, ustyrlig trang til bestemt mad eller drikkelse, nedtrykthed, hævelse (Væske i kroppen), smerter.

Hormonerne spiller kvindekroppen et push. Specielt når der er begyndende symptomer såsom hedeture, træthed, mindre lyst til sex, træthed, tristhed, urolig søvn, uro i kroppen, tørre slimhinde.

Overgangsalderen starter for nogle omkring 45 års alderen. Kvinder får i gennemsnit deres sidste menstruation omkring 52-årsalderen. Og symptomer på overgangsalder starter allerede år for inden.

Der er ingen grund til at leve med symptomer. Der er masse af muligheder. Og selv hvis der gives en naturlig behandling, som ikke virker efter hensigten, så rettes denne hurtigt, da det handler om at finde balance i de mange hormoner der påvirker din krop.

Der er intro-aften, den 2 Maj kl. 19:30-21:00. Det er også muligt at melde sig på, uden at deltage til intro-aften.

Kurset/forløbet tager 3 dage. (lørdag den 26 og søndag den 27 maj kl. 9:30-14:00 – og afslutning bliver en aften den 6 juni)
Vi skal igennem hvad jeg kalder “helhedsperspektivet”
1. Kosten (Hvad kan du spise, hvordan skal du spise og hvad passer til dig)
2. Tilskud (Urter, vitaminer, mineraler, homøopati er helt unikt for at skabe en balance)
3. Motion (Hvad passer til dig? Er det yoga, løb, cykling m.m. og skal du starte med meditation)
4. Psyken (meditation, gamle ar, alt psykisk sætter sig i din fysiske krop, så der skal renses ud i det psykiske, eller retter skal der forstår hvad der har sat en fysisk tilstand i gang.)

Herunder vil der kigges på alt fra søvn, til din rette motionsform, meditation, hvilke tilskud der skal tages, hvilken kostplan der skal spises efter.
Der vil være individuel hjælp, hvilket betyder der tages en vegatest, så jeg kan se hvilke hormoner den enkelte har i underskud.
Der er plads til 6 personer. Det koster 2000 pr. person. Der er gratis kaffe og te. Hvis der er smerter vil der være gratis behandling med økologiske cremer.
Mad laver hver deltager og tager med til weekend arrangementet. Vi bliver enig om hvad vi skal lave, så vi kan inspirere hinanden med opskrifter.

Om mig:

Ernæringsterapi er meget alsidig. Når der skal behandles ud fra principperne “Lad kost være din medicin” skal jeg som behandler rumme hvert et menneske og kunne forstå de fleste funktioner i kroppen. Jeg skal kunne sætte mig ind i hver en sygdom og lave et overblik, samtidig med at jeg ved hvilken kost og tilskud der skal behandle sygdommen. Derudover skal jeg sikre mig at de forskellige tilskud ikke forstyrre, hvis der gives medicin.

Jeg elsker at få overblik, og med min baggrund, kan jeg få overblik.

Tilmeld: Heidi Riishøj – 26835195 – heidi@safehealth.dk
se også www.heidiriishoej.dk