Heidi Riishøj

Skønhed og sundhed indefra – Spis dig rask.

Skønhed og sundhed indefra – Spis dig rask

generelt har alle meget fokus på deres krop og deres vægt. Noget de bruger det meste af deres liv på, at gå op i. Og halvdelen af den tid er spildte bekymringer.
Det bliver nemlig alt for ofte hårdt, negativt og surt. Vi har det med at få fokus på alt det vi IKKE selv føler er perfekt. Vi bliver aldrig tilfredse.

Nogle gange påvirker tankerne os til at gå i kulkælderen og andre gange ”lukker vi af” og er (prøver at være) positive. Når vi er i kulkælderen føler vi os tykke, grimme, gamle, rynkede, ubrugelige m.m. Når vi er ovenpå føler vi os flotte, pæne, lækre, en god mor, en god kæreste m.m.

Først er det vigtigt at få tankerne vendt til noget positivt, da negativ energi skaber en nedadgående spiral, der kun fordre til endnu mere negativ energi.
Hvad sender du ud? Sorg, tunghed, mindreværd, m.m. Så vil dette komme tilbage.

Alt foregår i tankerne og mange tror at et vægttab, en perfekt krop, ungdommelighed er med til at skabe positive tanke, mere energi, overskud m.m.

Selvfølgelig må vi gerne se unge ud, være slanke og gå efter den perfekte krop. Men det må ikke være på bekostning af livet og din indre lykkefølelse.

Det er vigtigt at få målet for øje. Hvis du vil tabe dig er målet ikke vægttabet. Jo, siger du… NEJ siger jeg.. Masse af symptomer opstår inden. Der skal tages varer om dine celler, dit stofskifte, din energi, din søvn m.m.
Og selvfølglig skal der tages varer på hvad du spiser.
Uanset hvad du fejler og uanset du vil opnå er et kursus forløb i egen selvhelbredelse den rette vej.

Spørg dig selv om følgende!

  • Mangler du energi?
  • Sover du godt?
  • Har du uro i kroppen?
  • Tunghed?
  • Tristhed og endda lidt hver dag?
  • Har du oppustet mave?
  • Har du allergi?
  • Lider du af hudproblemer?
  • Har du forhøjet kolesterol eller BT
  • har du sukkersyge m.m.

Om din ubalance/ sygdomme kommer fra det fysiske eller det psykiske er underordret. Begge dele skal belyses.

Ved at spise den rette kost og få de rette kosttilskud kan kroppen komme tæt på optimal balance. Dette er langt bedre end fokus på kalorier, vægt og veje maden eller få masse af piller ved lægen eller gå på stramme diæter m.m.
Og det er langt bedre end at ende på livslang overdosis medicin, som over halvdelen af den daske befolkning gør.

Og det bedste ved at vende fokus, og spise dine symptomer væk, er at bivirkningen er vægttab, komme af med sygdomme, spise mindre medicin og bare have det meget bedre.

Er du klar til at tage vare på dig selv, accepterer dig selv som du er? få glæden ind i livet, hver dag. Er du klar på at stoppe din forvirring?
Søgen på de sociale medier og på internettet gør ofte mine klienter mere forvirret og de går væk fra deres intuition og deres egen situation, til noget de ikke kan føle, mærke eller bedømme om er korrekt for dem selv og deres krop.

Hvis du er med på en forandring i det fysiske og det psykiske, skal du meldes på mit kursus.  Skønhed og sundhed indefra – spis dig rask.

Kurset starter i efteråret – der kører 2 hold. Et dagtime hold og et weekend/aftenhold.

Heidi Riishøj – 26835195 – heidi@safehealth.dk
se også www.heidiriishoej.dk