Heidi Riishøj

Skønhed og sundhed indefra – det gode liv

Skønhed og sundhed indefra – det gode liv

generelt har alle meget fokus på deres krop og deres vægt. Noget de bruger det meste af deres liv på, at gå op i. Og halvdelen af den tid er spildte bekymringer.
Det bliver nemlig alt for ofte hårdt, negativt og surt. Vi har det med at få fokus på alt det vi IKKE selv føler er perfekt. Vi bliver aldrig tilfredse.

Nogle gange påvirker tankerne os til at gå i kulkælderen og andre gange ”lukker vi af” og er (prøver at være) positive. Når vi er i kulkælderen føler vi os tykke, grimme, gamle, rynkede, ubrugelige m.m. Når vi er ovenpå føler vi os flotte, pæne, lækre, en god mor, en god kæreste m.m.

Først er det vigtigt at få tankerne vendt til noget positivt, da negativ energi skaber en nedadgående spiral, der kun fordre til endnu mere negativ energi.
Hvad sender du ud? Sorg, tunghed, mindreværd, m.m. Så vil dette komme tilbage.

Alt foregår i tankerne og mange tror at et vægttab, en perfekt krop, ungdommelighed er med til at skabe positive tanke, mere energi, overskud m.m.

I min verden er det forkert eller mere spild af ressoucer.

Hvor længe havde du positive tanker da du tabte dig? Var du nogensinde tilfreds? Ville du gerne have tabt dig lidt mere? Tog du på igen?

Vi skal have vendt dette helt på hovedet…
Spørg dig selv om følgende!

  • Mangler du energi?
  • Sover du godt?
  • Har du uro i kroppen?
  • Tunghed?
  • Tristhed og endda lidt hver dag?
  • Har du oppustet mave?
  • Har du allergi?
  • Lider du af hudproblemer?
  • eller hvad fejler du?
  • eller hvilke symptomer har du?

ALLE symptomer fra kroppen er tegn på ubalance. Om det kommer fra det fysiske eller det psykiske er underordret. Begge dele skal belyses.

Ved at spise den rette kost og få de rette kosttilskud kan kroppen komme tættere på balance. Dette er langt bedre end fokus på kalorier, vægt og veje maden m.m.
Og det er langt bedre end at ende på medicin, som over halvdelen af den daske befolkning gør.

Og det bedste ved at vende fokus, og spise dine symptomer væk, er at bivirkningen er vægttab og mindre medicin.

Er du klar til at tage vare på dig selv, accepterer dig selv som du er? få glæden ind i livet, hver dag. Er du klar på at stoppe din forvirring?
Søgen på de sociale medier og på internettet gør ofte mine klienter mere forvirret og de går væk fra deres intuition og deres egen situation, til noget de ikke kan føle, mærke eller bedømme om er korrekt for dem selv og deres krop.

Hvis du er med på en forandring i det fysiske og det psykiske, skal du meldes på mit kursus.  – det gode liv .
Tilmeld: Heidi Riishøj – 26835195 – heidi@safehealth.dk
se også www.heidiriishoej.dk