Foredrag virksomheder

Alle ved at grønsager er sunde, at vi ikke skal drikke for meget alkohol, at motion er godt, at vi skal undgå sukker, at det vil være godt at meditere m.m.

Når der holdes foredrag om sundhed, kost m.m. så ved alle mere eller mindre hvad foredraget handler om. Spis mere grønt, spar på sukkeret, drik mere vand, spis mindre ect…..

Mange håber alligevel at blive motiveret til at komme igang. At få et spark.

En foredragsholder skal

  • have egne erfaringer
  • have en god baggrundsviden
  • være livlig og inspirerende
  • uddele nogle konkrete foreslag
  • nytænkende

Jeg hedder Heidi Riishøj. Jeg har

  • erfaringer med overvægt gennem 2 år (18 år)
  • har født 4 børn (2 hjemme)
  • erfaringer i livet
  • erfaringer med at være forvirret. Hvad er rigtig og forkert at spise.
  • super uddannelser. Blandt andet med ernæringsterapi (En mere helhedsorienteret måde at se kosten som medicin.)
  • god baggrundsviden som sygeplejerske
  • god viden via kandidatuddannelse, hvor jeg lavede egen forskning på overvægtige ufaglærte mænd
  • jeg er inspirerende
  • jeg brænder igennem, da mit hjerte brænder for at folk skal leve et liv uden sygdom.
  • jeg er livlig og gestikulerende
  • jeg laver konkrete foreslag
  • ernæringsterapi er nytænkende i dansk kosttænkning (Som er old-school)

det eneste deltageren ikke får er individuel vejledning.

For  uanset for godt jeg gør det via et foredrag, vil det altid være en fordel af få individuel vejledning.

Hvis der er 20 ansatte vil der være

  • 10 overvægtige
  • 5 nedtrykte
  • 2-4 der oplever symptomer på stress
  • 8-9 der tager medicin
  • mindst 7 der har fordøjeselseproblemer

Foredrag tager 1,5 time – koster 15.000,-