15 feb

Er vi i vores gode ret til at dømme andre?

Heidi Riishøj

Jeg mener ikke at det nogensinde bliver ens ret eller på sin plads at dømme andre.

Vi har afskaffet tortur. Og stadig så kan eks. en vaccinedebat åbne op for at folk mener at dem der ikke vaccinere skal på en øde ø. De burde straffes hårdt. De burde få taget deres børn.

Selv om tortur er forbudt, så er det hvad folk ønsker. De ønsker hårde straffe og gerne tortur med døden som følge.

Jeg ved godt at den energi de sender ud kommer tilbage til dem selv. At deres liv ikke må være nem og at vrede, pege finger og negativ energi skaber en mere syg krop end en rask krop.

Jeg ved også at alle der påvirkes af disse udtalelser skal hvile i sig selv og være ligeglade.

Jeg ved godt at den gode, rene energi og det liv vi lever i kærlighed kommer godt tilbage.

Dertil skal dog påpeges at energien i samfundet, når det handler om tandpasta uden fluor, dem der undlader vacciner, dem der giver deres børn gluten og mælkefri diæt m.m., bliver som Hitler under anden verdenskrig. En bølge af ”lovlige” negative udtalelser. En ekstrem mobning og pege finger, nedgørelse og hån som flere mener at de er I deres gode ret at gøre. At det er helt ok at håne og skælde ud.

Uanset forskning, som IKKE er statisk viden! Det er viden vi ønsker at finde. Det er menneskeskabt ønsker der ikke tager højde for alt.

Uanset hvor veluddannet vi er.

Uanset hvem vi er og hvad samfundet mener, så har vi ret til at tro på hvad vi vil. Vi har ret til at mene hvad vi vil. Alle har ret til at følge deres drømme, håb og overbevisninger. Vi er ikke bundet til at følge fleretallet. Vi lever som frie individer.

Selvfølgelig skal vi lytte. Jeg tror også på forskning. Men ikke som et våben, en magt eller et middel mod mere tvang. Men som gode oplysninger der hjælper os på vej til et større perspektiv og der kan støtte vores lyst til at ændre adfærd eller støtte udvikling af sund kost samt medicin. Støtte nysgerrighed.

Forskningen er kun lige begyndt. Men bruger vi forskning som manipulation og hjernevask, for at nå egne mål, er det på bekostning og ikke for oplysningens skyld.

Respekt, større perspektiv, større forståelse, indsigt er hvad vi alle burde mødes med.

Du bestemmer selv om du vil vaccinere eller ej.

Du bestemmer selv om du vil bruge en tandpasta uden fluor eller ej.

Du bestemmer selv om du vil ryge eller ej.

Du bestemmer selv om du spiser dig tyk og fed.

Du bestemmer selv om du spiser og drikker, bruger dine penge på spil, hvad du laver i din fritid og hvem du går med.

Vi kan ikke dømme. Jeg vil påstå at alt det medicin der gives nede ved lægen er 80% noget du selv er skyld I. Spirituelt set er det 100%. Hvem skal vi dømme og hvem skal vi ikke dømme. Nemlig. INGEN. Vi er skyld i vores liv.

Bare fordi forskningen kun har vist brudstykker at vores krop, hvad kroppen formår, hvad den påvirkes af, gør det ikke forskning til en endegyldig sandhed.

Og slet ikke til nogens ret at dømme, nedgøre, pege finger eller tro de bestemmer over andre.